Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Junior VB bronz gyorskorcsolyában!

2013.02.24. 18:08 Rich.mond

A magyar rövidpályás gyorskorcsolyázás nagy reménysége, Liu Shaolin Sándor bronzérmet szerzett a varsói rövidpályás junior gyorskorcsolya világbajnokságon 1000 méteren!

Burján Csaba összesítésben a 15. helyen végzett.

Érdekesség, hogy a döntőben Sándorunk volt az egyetlen "nem ázsiai", ugyanis rajta kívül még két kínai és két koreai indult. További eredmények itt találhatóak.

Sándor egyébként már a felnőtt mezőnyben is megmérette magát a januári svédországi EB-n, ahol 500 méteren Knoch Viktort is megelőzve lett nyolcadik. Ezen a versenyen történt az alábbi sajnálatos eset is.

Ám ezen a versenyen a férfi váltónk, Knoch Viktor, Liu Shaolin Sándor, Béres Bence, Burján Csaba összetételben bronzérmet szerzett, így az 1995-ös születésű Sándor már a felnőtt mezőnyben is bizonyított. További érdekesség, hogy erre a versenyre már a kínai edzőnő, Csang Csing készítette fel a csapatot -bár Telegdi Attila szövetségi kapitány szerint még több idő kell ahhoz, hogy a közös munka eredménye még fényesebb érmekben realizálódjék, mivel teljesen más edzésmódszert kell európai versenyzőkre implementálni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr675102019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása