Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Licence to kill

2013.03.06. 14:50 Püspök utcai gombaszedő

Ez most már alighanem tényleg a vég kezdete Vácott, az MLSZ tegnap nyolc napot adott Hégeréknek, hogy biztosítsák a licenszfeltételeket, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy minimum egy hazai pályát kéne találni. Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, hogy Egerben például van is egy, az NB2-es feltételeknek megfelelő, kihasználatlan stadion.

Természetesen a váci futball nem fog ettől meghalni, sőt, hégertelenül alighanem tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés lesz. Az egyetlen, ami hiányozni fog nekem nagyon, az a csodálatos vacfc.hu honlap, úgyhogy mielőtt végképp az enyészeté lenne, innen szemezgetnék pár gyöngyszemet.

Képünk illusztráció

Az angol tulajdonosról:

Semmi! Tulajdonát nem gondozza, sőt még a mai napig át sem jegyezte! Fizet, (Bodonyi Béla szavai szerint eddig összesen 100 MFt-ot) de úgy mint, ha elfelejtette volna a megállapodást amit megkötött ezzel tulajdonképpen már több ponton megszegve azt.

Ezáltal tulajdonképp úgy tűnik , mint ha előző azaz őszi szezonban az lett volna az érdeke, hogy a csapat minél jobban szerepeljen , most pedig mintha a csapat megszűnésére " tett volna".

Egy rejtélyes telefonálóról:

A Dunakanyar-Vác L. Kft vezetősége természetesen mindenkinek szívesen ad tájékoztatást a kialakult helyzettel kapcsolatban, annak hivatalos rendje és módja szerint.

Továbbá ezúton kérik +17812091177 számon jelentkezőt(akinek kiléte után már a hatóság nyomoz), illetve bárkit, hogy véleményét levél, e-mail, valamint telefon útján is tudathatja, kérdéseit az ügyet illetően felteheti, amennyiben képes normál emberi kommunikációra is! 

Nyílt levél Sportvezetőknek, Illetékeseknek:

Alulírott Marczi Tibor mint a Dunakanyar- Vác Labdarúgó Kft ügyvezető igazgatója az alábbi tiszteletteljes kéréssel fordulok Önökhöz és kérem egyben engedélyüket.

 Mint Önök is tudják, sajnálatos módon nehéz helyzetbe került a csapatot működtető Kft, hiszen labdarúgóink "SZTRÁJKOLNAK", pontosabban nem vesznek részt a megrendezésre kerülő mérkőzéseken, amellyel súlyos károkat okoznak minden érintett félnek, mind erkölcsileg és anyagilag egyaránt. Az sem elfogadható sport szempontból, ha mérkőzés közben nem végzik feladatukat, az pedig nem lehet elfogadható, hogy nem vesznek részt a mérkőzésen, illetve megalapozatlan kijelentést, nyilatkozatot tesznek

 Aki megfejti a fenti abszurd egypercesek bármelyikének jelentését, vagy csak arra a kínzó kérdésre választ tud adni, hogy hogyan úszhatta meg ezt az egész ügyletet Berki Krisztián, annak a Hűség Bilincsében című Wass Albert-regény egy kötetét tudjuk felajánlani Tornyi Barnabás dedikálásával.

Címkék: Vác fodbal


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr675118888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rich.mond 2013.03.08. 21:19:51

Gondolom mindenki tudja a további fejleményeket. Ha minden jól megy, tudósítónk ott lesz a Szeged-Vác meccsen.
süti beállítások módosítása