Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

A shownak mennie kell tovább! -Gávavencsellő-Ibrány MK

2013.04.03. 21:01 Rich.mond

Ugyebár köztudott, hogy Magyarországon pár centi hó és pár csepp eső mekkora ribilliót tud okozni. A vonatok késnek, a hókotrók eltűnnek, mindennek tetejébe még fordulókat is halasztanak el. Bezzeg Nyugaton! Bezzeg Keleten! Mondjuk pár centi hónak az első osztályban tényleg nem kéne problémát okoznia, de azért elgondolkodhatnának azon az illetékesek, hogy mindenképpen létkérdés-e ilyen pályán Magyar Kupa mérkőzést rendezni. Az NBIII-ban szereplő vendég Ibrány SE mindenesetre így is győzött 2-0 arányban a megyei II. osztályban szereplő Gávavencsellő ellenében megrendezett strandfoci meccsen. A képeket és a videót az Ibrány SE Facebook oldaláról vettük.

Gávavencsellő - Ibrány Se 0 - 2 
Gólszerzők : Kántor Zs, , Kiss Péter

Itt és itt pedig videókban is gyönyörködhetünk.

A meccs kezdetén is jól láthatóan alkalmatlan volt mérkőzés megrendezésre a pálya, de az első félidőben erre még rájött egy kiadós zuhé. Az ibrányiak szerint utána már istenes volt a helyzet, mert az eső ugyan nem állt el, de csendesedett.

Talán nem meglepő, hogy tiki-taka nem alakult ki. Az egyik gól átemelésből, a második pedig egy kibrusztolt helyzetet követő "bepasszból" született. A mély talajról képtelenség volt bármilyen módon kapura rúgni, vagy akár egy hosszú indítást megpróbálni. A becsúszások láttán még Chuck Norris is füttyentett volna elismerően.

De le kellett játszani a meccset. Ilyen a show-biznisz.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr635193796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása