Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Gyertek ide, gyertek ide...

2013.09.07. 15:22 A szerethető dózsás

Több tízezer ember írta le a véleményét a román-magyar meccs után. Bár sokan mondják, hogy a foci azért szép játék, mert mindenki másképp látja, most azért korántsem ez a helyzet: Egy embert át lehet verni sokszor, egymillió embert is át lehet verni sokszor, de egy országot nem lehet állandóan átverni.  Gondolom az MLSZ nagy pogácsástáljából élők ezekről a kommentekről nincsenek jó véleménnyel. Vagy  nem értik - vagy nem érdekli őket, hogy ki fizeti a zenészt. Mi azért összeszedtünk egy pár véleményt. Nem olvastunk minden hozzászólást, igyekeztünk kiszűrni az egymodatos (Takarodj...), a politikai-történelmi harcot szító és a taktikai hibákat felsoroló (nem hiszem, hogy mikromenedzselni kell Sanyi bácsit) hozzászólásokat. A kommenteket nem szerkesztettük és nem kommenteltük. A kommentekkel nem feltétlenül értettünk  egyet, de az azokra adott konstruktív válasz az MLSZ alapvető feladata.

Mottóként álljon itt a magyar foci két vezérének nyilatkozata:

fh221002.jpgHogyan hangzana a szájából, hogy hibáztam? (Fotó: duol.hu)

"Kétségkívül rendkívül fontos meccs lesz a bukaresti. Vannak hatpontos meccsek, ez annál is több. A két ország történelmi kapcsolata miatt ez még inkább fontosabbá válik a drukkerek számára. Szeretnénk levenni a terheket a játékosok válláról, de nem mindet. Azért válogatott játékosok, hogy ezt elbírják. De ezt a nyomást idehaza is elbírták, bízom abban, hogy kint is így lesz." Egervári Sándor.

csanyidzsudzsakdvsc_2.jpgKő, papír, olló (fotó: csakfoci.hu)

"A nem alaptalanul agyonszidott régi rendszerben a pártfunkcionáriusok, állami vállalatok teremtették meg a futballklubok gazdasági hátterét, ugyanakkor szakmai döntésekbe is beleszóltak – a rendszerváltás hiányát arra értettem, hogy ez ma sincs másképp." Mezey György

A közönség visszavág:

Hát.. 31 évesen feladom? Sajnos fogy az ember türelme. Ezt írtam az msz@mlsz.hu-nak:
Kedves MLSZ!
Legyenek szívesek levonni a következtetést a román meccsből. Nincs taktika, nincs konkrét elképzelés, nincs stílus. Egyénileg semmivel sem vagyunk rosszabbak a románoknál (posztokon), mégis megaláztak minket.Én is behívom a legjobbakat és kiküldöm őket a gyepre azzal, hogy nyerjetek...MÁSODÁLLÁSBAN!!!
Üdvözlettel:
Egy exszurkoló
UI:Magyar mez, magyar sál eladó

Hofi Géza kb. 25 évvel ezelőtt mondta, hogy a bíró nem azért veszi a szájába mert jó neki! Az onnantól már a mecss!

Ezt a válogatottnak nevezett naplopó csürhét a négy égtáj felé kell szétzavarni minimum karikásostorral! Az ún. vezetőikkel együtt és az összes profi focistának nezett szarházival összekötözve! Közmunkára mindet!
Az is hülye aki erre a gyalázatra amit itt labdarúgásnak neveznek egyetlen fillért is költ!
Ha a románok kicsit komolyabban veszik akár 2 számjegyű vereség is lehetett volna!
Dzsuzsák a nagy tehetség!? Ha-Ha
Az első félidőben jó ha 3* labdához ért és az is felesleges volt!

Egervári szerint az eddigi eredményeket nem lehet eltagadni. Milyen eredményeket?

Pl. a vizilabdások, na azok eredményeket értek és érnek is el!

Ezeknek a kutyaütőknek a fizetésének a töredéléért!

roman-magyar-balhe(2).jpgKüzdjetek! (MTI fotó)

Ennek az elvtársi, uram-bátyám kapcsolati rendszernek a végterméke egervári sándor.
Megkapta a jó korban lévő, külföldön jó csapatokban játszó játékosokat.
Azonban nem a legjobbakat hívta be, elvtelenül válogatott és elvtelenül viselkedett a játékosaival. Szakmailag hatalmas mellé fogásai voltak.
Ennek az elvtársi kapcsolati rendszernek a csúcsterméke a román-magyar meccs.

Én Knézivel ellentétbe azt mondom
nem Guzmics hibáján ment el a meccs.
EZ a Román válogatott fél gőzzel sem
hajtott,nem volt rá szükség.
És különben is,milyen sportemberek
azok a második percben bekapott
gól után összezuhanna. EZ egervári
szerethető csapata!!!

Miért Sanyi bácsi a hibás, ha nincs normális védőjátékosunk.
Vagy játszott volna Mészáros?
Legdrágább játékosállomány?
Dzsudzsák milyen drága azt mégis milyen F O S !
Koman szintén drága, ma két nullát ért. Böde és Szalai legalább hivatkozhat, hogy nem volt középpálya, nem kaptak labdát.
Egervári - szerintem előrelépett a válogatottal, megvertünk nálunk magasabban jegyzett csapatot, itthon elmujáskodtuk a Románok legyőzését. Nyertünk idegenben a Finnek, az Észtek, itthon a Svédek, Törökök ellen.
Nem Egervári tehet róla, hogy Elek egy fél idegenben eltöltött év után két éve nem talál magára. Még mindig Gerára számítunk, hogy két sérülés között megváltja a világot 36 évesen. Pech, hogy megsérült Juhász. Nekünk Mészáros, Korcsmár, Lipták, Kádár, Varga, Koman csapatból kell főzni! Ez a kőleves!
Dzsudzsák ma biztos menstruált, nem hogy a legértékesebb játékosként előre vitte volna a csapatot, inkább hátráltatott.
És közben potyognak a könnyeim, ha a fiatalokra gondolok. Én még láttam Albertet, Göröcsöt, Benét, Fazekast, Farkast ... Nekik már csak egy jó balhé ürügye a magyar foci.

1539_1097_DSCN1193_(3).JPGVagy romlott?

Én a magam részéről szívesen adnám meg a magyar focinak a kegyelemdöfést. Szerintem ez a vergődés amit tegnap is láttam rövidtávon tartós búvalb.........t, hosszú távon valamilyen rákot okoz. Szerintem hagyjuk ezt az egészet, amit MLSz-nek, meg profi labdarúgásnak hívunk. Csehorsz. ellen sem volt semmi, de most tetőfokára hágott az érzés. Külön köszönet Knézynek, hogy közvetítés közben hangot adott személyes apátiájának és nem próbálta tovább maszatolni a helyzetet ("ha a helyzeteinket belőjük"stb). Köszönet a fodrászoknak is. Nagyon csinosa voltak a fiúk,ha már focizni nem tudnak. A tetkók is szépek, meg minden... És annak is köszönet aki(k) miatt Bp-en zárt kapus meccset szívtunk. Érdemes volt heccelni az izraeliket! Remélem ő(k) is ugyanolyan faces-ül érezte(k) mag(uk)at, mint én tegnap este....   

dzsudzsak(20).jpgMindent bele?

helyünkre lettünk téve. ilyen szánalmasan gyenge magyar válogatottat régen láthattunk. ja, dehogyis, Sanyi bácsi barátságos meccsein már megvolt ez a feeling.

játékosaink kutyaütők, egyszerűen szarok. ilyen szar játékosokból csak egy nomréális edző tudna valamiféle csapatot kreálni. dehát sanyi bácsi is szar, kurva szar.

ha az akadémiákba évek óta öntött milliárdokat, a TAHÓ pénzek egy tizedét arra fordítottuk vola, hogy megfizetünk egy normális edzőt, normális stábbal, emellett erőszakkal az utánpótlás szent teheneire, a sok dilettáns faszkalap edző fejére ültetünk 10 normális szakembert, akik tudják, hogy a faszba kell nevelni focistákat, mindez kb évi 200 millióból röhögve meg lett volna, akkor most sokkal jobbak lennénk.

de inkább pumpáljuik ezerrel a pénzt ennek a magyar "szakember" gárdának, akik jobban élnek mint valaha, miközben gyakorlatilag szarabbak vagyunk mint bármikor.

szánalmas az egész.

szalai_ok.jpgLátja Gromiko elvtárs volgáját? Ha mindenki ilyen autóval jár, na az a kommunizmus.

Sanyikám, hol az a szerethető csapat amivel hülyitetted a jónépet? (Na jó, ez egy mondatos, de a fején találja a Sanyit, a szerkesztő megjegyzése)

Erdélyből vagyok ... Köpjetek nem bánom ... De százszor is elmondom ... Ezerszer is ... Amig meg döglök ... Semmi nem fáj ... Nem érdekel a táblázat semmi semmi ... nem érdekel semmi filozofia ... De égbe kiáltó ha valaki nem AKAR nem harcol ... sírok ... örjőngök ... nem lett volna baj ha 12 kaptunk volna ... ha százat ... de látszott volna hogy akarják ... erősen akarják ... az utolsó percig harcoltak volna ... sírtok volna velünk együtt ... de ha lett volna WC valahova oda is elbujtak volna csak hogy már legyenek túl ... láttuk volna azokat a csillogó szemeket ... meg kell érteni itt nem csak fociról van szó nemcsak sportról ne mind tegyétek a hülyét!

A védelem egyenlő a nullával, miért nem próbálunk meg friss jó formában lévő játékost. A konténerszállító hajók előbb megfordulnak mint pár emberünk. Csatár- Nikolics miért nincs ott. termeli a gólokat érzi a kaput. Egervári ez minősíthetetlenül kevés- vedd észre, hogy sablonjátékkal 3 km kocogással nem lehet az elit közelébe jutni. Igaz a mindenhez értő csányi majd kitalál valamit- rohamos fejlődésen megy át a labdarúgás- A vidéki focit megölik, a nemzetközi porond meg júliusban véget ért, a nézőszám rohamosan csökken. Csak így tovább, lehet, hogy kijutunk a 3124 Vb-re, amit a Atlantiszban rendeznek 240 ország részvételével. Azért Hajrá Magyarok!

20130319-bukarest-1981-szeptember-23-fazekas3.jpgMiközben Fazekas...

Egervári úr azt mondta a meccs előtt,hogy támadni szeretnénk,de ehhez nem rakott fel támadó középpályást.Helyette volt vagy 5 védőnk a második gólnál.Én mezőnyből még Vanczák Vilit mondanám nem annyira rossznak.Szerintem az észtek ellen középhátvéd nélkül játsszunk.Hátha meglepjük öket.

A hozzászólók mindegyike ennyire utálattal és ilyen indulattal szól hozzá a tegnapi produkcióhoz! Miért? Mert ez érdemlik............amíg ebbe az országba 90000 ft-ért 12 órába nyomják emberek a melót hogy megéljenek akkor ilyen SZAROK meg milliós fizetéssel szaldgálnak körülöttünk. Nem tudtuk megvalósítani emit elterveztünk? Milyen szöveg ez?????????? Miért nem? Mert elfelejtettétek mire felértetek a pályára??? Akkor ti szellemi fogyatékosok vagytok........... és küzdéshez, ütközéshez könyörgöm mi kell? Oda csak akarat kell + egy kis edzés...... Lipták,Koman nem válogatott szintű játékosok Sunyi bá nem veszed észre? Tudtuk hogy a védelem közepe gyenge akkor ti mi a faszt csináltatok egész nyáron Sunyibá??????? Jó lesz ha végre elhisszük hogy a foci amit mi annyira szeretünk és olyan sok pénzbe van nekünk nem fog megváltozni csak ha mi teszünk érte.Arra kérnék ezért minden labdarúgást szerető embert, hogy ezért a teljesítményért 2 hétig maradjunk távol minden labdarúgó mérkőzéstől kifejezve igényünket a teljes megtisztulásra!Mindenki maradjon távol a válogatott meccsétől a továbbiakban! Fogjanak össze a közös célért a csapatok szurkolói és aláírásgyűjtéssel, tranparensekkel vagy kultúrált tiltakozásokkal tisztítsuk meg végre a vezetését a focinak! Edzőként tudom mondani, hogy ebbe a sportba így nem érdemes pénzt tenni. Tele van hazugsággal pl. Bozsik egyesületi és intézményi program, ahol statisztikailag éveke óta nő a focizó gyerekek száma.......:) Labdarúgásban dolgozó alkalmatlan edzők akik valaha valamilyen szinten fociztak, de pedagógiai érzékük semmi. TAO-s pénzek, ahol milliós összegek mentek a klubbokba de meccsre közben az egyesületnek valahogy nincs pénze elvinni a gyereket a busszal, ezért rendre a
........Emlékszem egy értekezleten "nagytudású" Bozsik Petike azt mondta a plénum előtt, hogy ő nem szerette , ha a közönség azt kiabálta be a a pályára, hogy harcoljatok, mert az SZERINTE nem a focipályára valóóóóóóó. Ezek szerint ott nem kell küzdeni.............:) Jó mi??? Edzőképzés????? Mezey Bt.-vel? :)szörnyűűűűűűű Van mégegy ország a Földön ahol fociból lehetett doktorálni?????????????? szerintem nincs.........akkor ezek szerint nálunk van a világ legjobb edzője!!!!!!!!!!!!!!! :) Ha én válogatott labdarúgó lennék ezek után fel sem merném venni a meccs után a pénzt......kíváncsi vagyok ezek után ki az aki ezt még megtesz! Követeljük az MLSZ-től hogy tegyék közzé ki és mennyit vett fel ezért a teljesítményért!!! Tegyünk már valamit könyörgöm mert ez borzalom!!!!!!!!!!!!!!!

Értékeltem ezt a kutyaütő bandát (Bogdánt leszámítva), nem volt benne sok köszönet.
De neeeeembaj, jövő hétvégén már mentek vissza kaszálni a milliókat a semmiért, b*zikáim.
Ennyire fos teljesítménnyel ennyi pénzt keresni, vicc. A fiamból tuti focistát csinálok.

Magyar Szurkolotarsak!
30 eve hulyitenek minket mondvan,hogy fejlodunk,hogy van focink,hogy szakembereink vilagszinvonaluak,hogy nekunk nincs mit tanulnunk masoktol!
Klubcsapataink szegyenteljes kiesese es valogatottunk szanalmas produkcioja egyertelmu jelei annak,hogy nem fejlodunk sehova!!
Hogy miert?Mert "szakembereink" teljesen alkalmatlanok,tudasanyaguk a 80-as evek veget idezi,fogalmuk sincs a modern futballrol,de nem is akarnak tanulni,mert ok igy is jol megelnek belole,mikozben mi szenvedunk es kesergunk!
30 eve Mezey az edzokepzes vezetoje,a Mindenhato Totumfaktum a magyar futballban!30 eve sullyedunk egyre melyebbre az artalmas tenykedese miatt.
Nem eleg,hogy az altala leoktatott edzoi tananyagot hangos nevetessel a kukaba dobnak szerte Europaban,mara mar letrehozta a tokeletesen elszigetelt kis tarsadalmat a magyar futballban,ami semmifele kapcsolattal nem rendelkezik a kulvilag fele.
Mint Eszak-Korea:majd o megmondja milyen jok vagyunk,es hogy kell ezt csinalni,aki pedig maskepp latja az hulye,es nem ert hozza,de minimum takarodjon el a husosfazek kozelebol.Igy hat nem veletlen,hogy a valamirevalo edzok mar regen eltuntek,es csak a seggnyaloi maradtak nekunk.(Sunyiba,Bognar,Zombori stb.)Nem veletlen am,hogy az o konyvein kitanult edzok ugyanazt a notat fujjak (olvassatok vissza a nyilatkozataikat),ughyanazt a szar "taktikat" jatszatjak csapataikkal,es ugyanugy kimagyaraznak mindent!
Ez egy nagyon jol kiepitett,belterjes rendszer,ahol a Nagyur a talpat nyalatja,mikozben a zsebet tomi evtizedek ota!
Garantalom,hogy a tegnapi merkozesen is o sugta az osszeallitast,meg a taktikat is.( Huszti leveleben erre is kitert)
Meddig fogjuk meg elturni,hogy barki is az orrunknal fogva vezessen!
Miert nem vonul ki a joerzesu szurkolok tomege az MLSZ szekhaz ele valodi reformokert tuntetve?

Kezdjünk aláírásgyűjtésbe, hogy f.szfirkantó "nekérdőjelezzükmegafejlődést" sanyibá' mondjon le. Párezer szignó összegyűlne szerintem.

Soha nem ertem, mi ez az elkeseredes! Most öszinten mit vartatok?

Azt hogy legyözzük a romanokat es kijutunk a VB-re?

Es minek az alapjan?

Nincs klubfocink, nincs utanpotlasunk, az utanpotlasneveles meg csak mot indulgat, nincsenek edzöink, nincsenek letesitmenyeink, nincsen szurkolasi kukturank, a Topbajnoksagokbol hianyoznak a magyarok, raadasul -most hördüljetek fel nyugodtan- az itthoni focistak töredeket keresik a kintieknek.

Akkor mi alapjan kene kijutnunk barmelyik vilagversenyre is????

Mert regen ott voltunk, mert azt szeretnetek, mert Magyarorszag többet erdemel?

A realitasok es a szamok alapjan a csoport 3. hely is szep teljesitmeny! Örüljetek, ha ezt elerik!

Es ne azokat szidjatok -Egerveri, jatekosok, MLSZ vezetes, kormany- akik tesznek egyaltalan valamit, hanem azokat, akik evtizedekig nem csinaltak semmit!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr575499344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása