Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Van kégli! Partira fel!

2013.09.20. 22:30 A szerethető dózsás

Egy gimnazistának az a zseniális ötlete támadt, hogy partit szervez egy gazdag ember üresen álló hétvégi nyaralójába. A közösségi oldalakon hamar elterjedt a parti híre és többszázan indultak el a jó szórakozás reményében.

hollowayweb20s-3-web.jpgMint a filmekben...

A hír Brian Hollowayhez, a Patriots volt offensive lineman-jéhez is eljutott. Őt nem hívták meg, pedig kedves gesztus lett volna, hiszen szabad idejének nagy részét középiskolákban tölti, ahol az alkohol és a drogok káros hatásairól tart előadásokat. A meghívást az is indokolta volna, hogy a kégli Brian Holloway tulajdona volt.

138-BrianHolloway.jpgOffensive tackle, két méter magas és 140 kiló, hány kemény partizó tudta volna megállítani?

A nyolcgyermekes családapa a partiról a floridai házában értesült. Az egyik fia küldött neki képeket amiket a facebookon és a twitteren terjesztettek. Először azt hitték, hogy valami beugratásról van szó. Később, mikor a Super Bowl jutalomból vásárolt asztalon táncoló fiatalokat látták, felhívták a rendőrséget. Ezzel elkéstek, mert a szomszédok ezt már korábban megtették és ekkor már az intézkedő rendőröket is látni lehetett a facebook-on terjedő képeken.

size0-army.mil-66177-2010-03-05-160332.jpgMondj nemet a drogokra és az alkoholra. Különösen az én házamban...

A rendőrök szerint 300 hívatlan vendég volt akik 20000 dollár kárt okoztak, söröshordókat és 10 zsák üres üveget hagytak maguk mögött. Holloway nem büntetést akar, hanem meg akarja nevelni ezt a 300 fiatalt, azt szeretné ha sikeres és felelősség vállaló felnőtté válnának. Első lépésként meghívta őket, hogy takarítsanak ki. Senki nem jelentkezett. Egy honlapot is készített amin a partiról küldött tweet-eket és képeket tett közzé, amivel természetesen a tettesek is azonosíthatóvá válnak.

4B9063179-tdy-130919-halloway-house-04.blocks_desktop_tease.jpgA felvétel a parti utáni állapotokat mutatja...

Nem késett a válaszlépés sem. A partizó tinik szülei perbe akarják fogni Holloway-t a gyerekek neveinek nyilvánosságra hozásáért...

Címkék: amerika idióták


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr405526660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása