Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Mez- telenül

2014.04.15. 10:00 victory00

A férfi kézilabdázóknál a legrangosabb nemzetközi kupában a negyeddöntő első mérkőzéseit április 16-20 között bonyolítják le. Blogunk semmit sem bízva a véletlenre jó előre meghozza a kedvet az izgalmas összecsapások előtt. Esélylatolgatás, szakmázás helyett fogadják szeretettel rendhagyó összeállításunkat a résztvevő főszereplőkről.

Feltehetően a Blog kedves olvasóit a PSG Handball - MKB Veszprém párosítású találkozó érdekli leginkább:

Cristian Ugalde: A Barcelonából a "királynék városába" igazolt balszélsőnek számtalan kézilabda-szerető hölgy segítene fogni a sálat vagy elkortyolna vele egy- két pohár finom bort.

Ugalde.jpg

Ugalde Garcia.jpg

Nagy Lacival sok szép nemzetközi sikert értek el a katalán fővárosban Immár mindketten a Veszprém csapatát erősítik, hasonlóan fényes sikerekért küzdve. Reméljük a világ egyik legjobb balkezes átlövőjét sérülés nem fogja hátráltatni:

nagy_laszlo.JPG

 

nagy_injury-600x600.jpg

Eme két úriember  farkasszemet fog nézni a PSG Handball világklasszis balátlövőjével, a változatosság kedvéért az egykor szintén gránátvörös-kékben is vitézkedő Mikkel Hansennel. Aki a technikás kézilabdát és a skandináv férfi típust kedveli őt nézve nem fog csalódni. Bízunk benne, a két találkozót követően ő viszont igen.

Mikkel H.jpg

Mikkel Hansen.jpeg

A Veszprémben szintén ezen a poszton külsőleg a dán klasszis ellenpólusaként "Perzsia hercege" Iman Jamali (balra) ontja a gólokat.

Jamali.jpg

Jamali 2.jpg

A Veszprémet is megjárt kiváló irányító ezúttal a párizsiak játékosaként tér vissza egykori, parádés atmoszférát nyújtó, "otthonába", gyanítom nem félmeztelenül. A magyar válogatott kiválósága, Császár Gábor:

Csaszi.jpg

540Csaszar-Gabor.jpg

Szívből kívánjuk az MKB Veszprémnek, hogy hazánk hírnevét öregbítve jusson el a négyes döntőig. Ahol valószínűleg a két legfélelmetesebb ellenfele a Barcelona és a Kiel lesz, ha csak valamilyen meglepetés nem írja felül a papírformát.

Christian Zeitz, a kitűnő átlövő jövőre Veszprémben játszik majd, de egyelőre még ellenfélként találkoznának:

zeiccc.jpg

Zeitz.jpg

A Kiel játékosa Niclas Ekberg is. Elképzelhető, hogy a német férfi kézilabda ereje abban rejlik, hogy a játékosok félmeztelenül játszanak?

n eckberg.jpg

Ekberg.jpg

Végezetül, kívánva a magyar együttesnek,  csak a Final Four végén találkozzanak a világ talán legerősebb csapatával a Barcelonával:

Viran Morros a világ egyik  legjobb védőspecialistája. Ezzel a képen  kifejezetten a Blog hölgy olvasóit várja - tárt karokkal.

Viran.jpg

Viran M..jpg

Juanín Garciát az Asobal liga elmúlt 10 évében 9 alkalommal a posztja legjobbjának választották. Aki a tipikus spanyol férfitípust kedveli, s még azt sem bánja, hogy a klasszikus szélsők minden erényét megtalálhatjuk benne, azoknak a hölgyeknek ő az embere.

Juanín.jpg

Juanin Garcia elegáns.jpg

A Vardar és a Metalurg Szkopje is bejutott a legjobb 8 csapat közé, mégis a leghíresebb macedón játékos, az évek óta Spanyolországban játszó, sőt, egy időben veszprémi mezt is magára öltő megnyerő külsejű és játékú Kiril Lazarov:

Lazarov.jpg

2.jpg

A Blog nem csak hölgy olvasóinak kíván jó szurkolást a minden bizonnyal rendkívül magas színvonalú összecsapásokon. A Veszprém játékosainak pedig kívánjuk, hogy idén vegyenek részt a Final Fourban, a kézilabda - túlzás nélkül - ünnepén.

Címkék: veszprém


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr95986707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása