Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Táncolj tovább, Törő!

2014.08.28. 14:40 Nóbádi iz der

A Foci Retro, az Újpesti Önkormányzat és Törőcsik András Barátai szervezésében szombaton kiállítás nyílik az Újpesti Dózsa és a magyar válogatott legendás játékosának relikviáiból, fényképeiből, személyes tárgyaiból. A kiállítás megtekintése díjtalan, azonban a helyszínen adománygyűjtést is szerveznek, amelynek teljes bevételét Törőcsik András rehabilitációjára és gyógykezelésére fordítják. A válogatott.blog.hu a kiállítás "nulladik napján" a VIP-vendégek és a sajtó számára szervezett zártkörű rendezvényen vehetett részt.

törőmez2.jpg

A rendezvényen elhangzott, hogy Kovács Zoltán ötletgazda kezdeményezését az Újpesti Önkormányzat, valamint a kiállításnak helyet adó Károlyi István Galéria vezetősége is első szóra támogatta, a szervezésben pedig a Ferencvárosi Baráti Kör is aktívan részt vett.

Az egykori játékosok mellett (a kiállítás megnyitóján többek között Noskó Ernő, Nagy László, Tóth András, Steidl Sándor, Sallói István, Bácsi Sándor, Egressy Gábor, Kun György, Kovács József, Horváth Károly és Gyimesi László is részt vett) Kiss László edzőt, valamint Gergely Gábor világbajnok asztaliteniszezőt is felfedezhettük a meghívottak között. A magyar könnyűzene prominens személyiségei közül Balázs Fecó, Deák Bill Gyula, Horváth Attila, Koós János, Kovács Kati, Kóbor János és Köves Miklós is feltűnt a rendezvényen. Az összefogást jól példázza, hogy többen közülük közismerten zöld-fehér érzelműek.

koósfecó.jpg

 

A kiállítás helyszíne: Károlyi István Galéria (1041 Budapest, Erzsébet utca 69.)

A Galéria a Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium területén található, bejárat a Király utca felől.

Időpontja: 2014. augusztus 30. - 2014. szeptember 6.

A kiállítás 10 és 19 óra között tekinthető meg.

 

asztal.jpg

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr726644381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása