Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Pál betolódott Attila üresen maradt helyére

2014.09.20. 22:40 spyglass

Azt hiszem, szem nem marad szárazon az MLSZ ma reggeli (volt 2 napja...) bejelentése után. A 10 millió szövetségi kapitány országában nincs olyan, akinek ne lenne mondanivalója, amikor a pozíciójáról van.

Nekem konkrétan az jutott eszembe, hogy "Ezek hülyék.", de ez egyrészt nyomokban sem tartalmaz újdonságot, másrészt rövid ahhoz, hogy posztot építsünk rá, így szolgálati közelményként felhívom a kollegákat arra, hogy ki-ki a maga kis véleményével bátran egészítse ki az irományt. Én azt gondolom, szép csokor lehet ez, és biztos lesz benne ennél sokkal komolyabb, megalapozott vélemény is, de ahhoz kicsit más vérmérséklet kell, mint at enyém.

bigacsiga:
Szerintem a legjobban jellemzi az egészet, hogy Csányi az alábbi remekül megkomponált mondattal célzott arra, hogy Pintér, hogy őőőőő hogyis mondjam őőőőőő, egy bunkó:

"És hát természetesen tisztában voltunk azokkal a kockázati tényezőkkel amit annak idején a sajtó már a kinevezése napjaiban is felvetett, hogy hát a kommunikacios képessege Attilanak...őőőő....hmm... talán őő kicsit, őőő nehézkes volt, fogalmazzak igy inkább, hogy ne legyen teljesen magyar ez a mondat sem őőő khm"

Hát nem lett teljesen magyar, Sanyi. Érdemes a videón is meghallgatni, annyira szép, kb. 3:00-től. Olvasóinkat egy játékra is invitálnánk: számolják meg az egy órás videóban hányszor őőő-zik Csányi!
Tippünk: 98
Betta: 157

 

 

Gondoljuk most át ezt az egész történetet, Egervári Sándor lemondásától. Valahogy az embert végig egy érzés kerülgeti: hogy az MLSZ vezetésének, élén Csányi elnök úrral, fogalma sincs, hogy ki kivel van, és, hogy mit is kellene csinálni. Találgatnak, egy rakás "szakember" véleményét kikérik, improvizálnak, és aztán rettenetesen meglepődnek, ha valamelyik tipp nem jön be.

Egy-két évvel ezelőtt Csányi, már MLSZ-elnökként, arról beszélt, milyen kár, hogy a miniszterelnök foglalkozik a bankokkal, és ő a focival, pedig a focihoz a miniszterelnök, a bankokhoz pedig ő ért jobban. Nos, hogy Csányi Sándor ért-e a bankokhoz, azzal most nem foglalkoznék, ez mégsem tartozik a szakterületünkhoz. De, hogy a focihoz még annyira sem ért, mint blogunk szerkesztőinek némelyike, az világos. Elnök Úr, én igazából azt a napot várom, amikor Ön áll a nyilvánosság elé, ismeri el, hogy nem ismeri ki magát ebben a világban, és levonja az ebből fakadó következtetéseket.

Püspök utcai gombaszedő: Churchill Leninről mondott híres szavai jutnak most eszembe: a legnagyobb katasztrófa az, hogy kinevezték, a második legnagyobb, hogy leváltották.

Egyfelől megkönnyebbülés, hogy vége van ennek a nyomasztó rémálomnak, Dárdai hirtelen feltűnése legfeljebb Bobby Ewing-éhoz fogható. Másfelől viszont az eset felfedte a nagyközönség előtt a maga pőre és undorító valójában az MLSZ-ben uralkodó káoszt és fogalmatlanságot, Dárdai ráadásul könnyen el is veszítheti az óvatos karrierépítéssel összegereblyézett hitelét, ha a három meccs után tovább is vállalja a munkát. Szóval cseberből vederbe, a lottót messze nem nyertük meg, csak vettünk legalább egy nyamvadt sorsjegyet.


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr946708335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása