Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Kiesnek, mert lefagyott a Windows

2015.04.02. 14:00 Fradista Utazó

A német kosárlabda másodosztályban játszik a Paderborn Baskets csapata. Nem szerepelnek túl fényesen, két fordulóval a vége előtt erősen fenyegette a csapatot a kiesés. Döntő jelentőségű volt az utolsó előtti bajnoki forduló, ahol a szintén a bennmaradásért küzdő chemnitzieket fogadták.

paderborn_baskets.jpg

A bajnokság szabályai szerint működő nagyóra nélkül játszani nem lehet. A legtöbb sportcsarnokhoz hasonlóan Paderbornban is egy laptopról vezérelhető az eredményjelző. A használt operációs rendszerekről nincs statisztikánk, Paderbornban mindenesetre Windows üzemelt a laptopon, ami közvetlenül a kezdés előtt lefagyott - és ezzel elszállt a nagyóra is.

Semmi gond, újraindítjuk, gondolta ekkor mindenki - a Windows-t leszámítva. Az operációs rendszer ugyanis úgy látta, itt az ideje telepíteni az aktuális frissítéseket. Amikor negyedóra múltán még mindig egy elég alacsony szám állt a %-jel előtt, már feszültebb volt a hangulat. Végül a Windows mégiscsak végzett a frissítésekkel, és 25 perc késéssel elkezdődhetett a találkozó. Amit aztán a hazaiak 69:62-re meg is nyertek, nagy lépést téve a bennmaradás felé - gondolták akkor.

A Chemnitz azonban úgy látta, ekkora késés nem megengedett, és megóvták a mérkőzést. A szövetség az óvást el is fogadta, a mérkőzést 20:0 arányban a vendégek javára írta jóvá, és ráadásként a Paderborntól le is vontak egy pontot. Így az utolsó forduló előtt már matematikailag is biztosan kiestek.

Így jár, aki nem tartja karban a Windows-t. Hogy a kosarasok beperelik-e a Microsoftot, arról nincs hír.

Címkék: német


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr817321690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zdanee 2015.04.02. 18:52:09

Illene ilyen rendszereknél egy pót-gép. Nehogy már 25 perc alatt senki nem bírt előhúzni egy másik laptopot, és feldobni rá a kivetítő drivereit! Én a technikuson verném le a port, A: miért nem frissített, B: Miért nincs másik gép C: miért állt mint fasz a lakodalomban 25 percig, ahelyett, hogy felhajtott volna egy másik gépet?

Alick 2015.04.02. 19:48:05

"Az operációs rendszer ugyanis úgy látta, itt az ideje telepíteni az aktuális frissítéseket."

Alap, hogy a Windows önállósodásait ki kell kapcsolni...

Kniight 2015.04.02. 21:12:10

Ez egy kitűnő alkalom a windows likvidálására és egy barátságos linux telepítésére :)
süti beállítások módosítása