Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

A kosárlabda szépségei, rendhagyó rájátszás

2015.04.13. 18:56 victory00

A női kosárlabda bajnokságban a napokban dől el a végső sorrend. A négy legerősebb magyar klubból válogattunk nem csak a kiemelkedő játéktudásukkal kitűnő sportolókat. A kézilabdázók és röplabdás lányok mögött napjainkban kevesebb szó esik a tehetséges és csinos kosárlabda játékosokról. Pedig ők sem cáfolnak rá a magyar nők szépségéről szóló, nem légből kapott mondásnak.

Nézzük először a "Hűség városá"- nak legszebbjeit:

1. Krivacevic Tijana: Az UNIQA Euroleasing Sopron kiváló centere nem csak játéktudásával, de szépségével is kiemelkedik a honi mezőnyből. Bajnoki elsőségre esélyes, de a legszebb honi kosárlabdázó cím birtokosa is lehetne a manöken alkatú pontgyáros.

krivacevic.jpg

tijana.jpg

Frizura is tökéletes

2. Kuttor Enikő: Ifjú kora ellenére évek óta a Sopron felnőtt keretének tagja a Krivacevic-csel egy poszton szereplő kitűnőség. Igazi sportcsaládból származik, édesapja Kuttor Attila, egykori kiváló futballista, édesanyja Lakosa Edit pedig a DKSK kosárlabdázója volt.Az idén érettségiző lányra nem kizárt, hogy a tengerentúlon vár fényes karrier.

kuttor_e.jpg

kuttor_2.jpg

Enikő jobbra

A pécsi lányok a tavalyi elsőség után idén a 4.helyre kerültek.

3. Gereben Dorka: A PEAC -Pécs bedobójának a pályán nem nehéz megemelni a labdát.

gereben_dorka.jpg

gereben_2.jpg

4. Sellei Dalma: Pécsi is, Dalma is, irányító is, Iványihoz, legendás elődjéhez hasonló szép karriert kívánunk a csinos szőkeségnek.

sellei_dalma.jpg

31_sellei_dalma.jpg

A diósgyőri hölgyek a bajnoki elsőségért harcolnak a napokban Soproni kolléganőikkel:

5. Czank Tímea: A szintén irányító poszton szereplő játékos kezében jó helyen van a karmesteri pálca. Gyaníthatóan a bajnoki döntők mérkőzésein valamivel melegebb hangulatban lép pályára a rutinos és felettébb vonzó játékos.

timea_czank.jpg

czank_timea_2.jpg

6. Dubei Debóra: Az ifjú bedobó tripláival, nem csak szépségével veteti észre magát a palánk közelében. Örömmel nézné rózsaszínben a világot a döntő után is.

1620762_10200716132464218_1707569234_n.jpg

El sem tudjuk képzelni mi lehet a kedvenc színe

986_284w.jpg

Végül, de nem utolsósorban a győri lányok, Audi nélkül, friss bronz érmesként:

7.Tullner Evelin: A győri "horrorbusz" utasa volt, Natasa Kovacevic után a legsúlyosabb sérülést szenvedte:csigolyatörést. Példátlan lelkierővel tért vissza a pályára.

tullner_evelin1.jpg

tullner_e_2.jpg

8. Laklóth Anna: Az ismert színművész, Laklóth Aladár lánya, legutóbb 19 ponttal vette ki a részét a bajnoki bronz Pécs elleni megszerzéséből. A szépséges csapatkapitány kisebb karcolásokkal úszta meg a busz- tragédiát, kívánjuk az egész csapatnak, hogy a sportpályán elért sikerek egyre inkább halványítsák a lelki sebeket.

lakloth_anna1.jpg

lakl_2.jpg

A bajnoki döntő mérkőzései napjainkban is zajlanak. Bízunk benne cikkünkkel esztétikai értelemben is rávilágítottunk miért érdemes  nem csak a sportág szeretete miatt rajta tartani szemünket - a jövőben is - a honi pályákon.

Címkék: csajok kosárlabda


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr217361456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivan Berger 2015.05.05. 19:34:40

Tijanával még 2007 körül csináltam interjút, le is ment a mocskos szar tv-ben. Már akkor is fincsike volt :))
süti beállítások módosítása