Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Mez- telenül 2-avagy a férfi kézilabda final four

2015.05.29. 17:41 victory00

A hétvégén a már-már szokásosnak mondható helyszínen Kölnben rendezik a férfi kézilabdázók nemzetközi csúcseseményét, a Bajnokok Ligája négyes döntőjét. Az összes találkozó megtekinthető szombaton és vasárnap a Digisport 1-en. Friss információk szerint a Kielce játékosainak bőröndjei az oda úton elvesztek. Nálunk szinte az összes résztvevő mez- gondokkal küszködik, bízunk benne hölgy és homoszexuális olvasóink örömére. Fogadják szeretettel humoros összeállításunkat:

1. Mikler Roland (31): A Veszprém kiváló hálóőre az összes tavalyi topklubban megfordult, bizonyára megdobogtatván a szurkoló hölgyek szívét. Bízunk benne a Kiel játékosainak is megemelkedik a pulzusa őt látván.

560mikler_roland.jpg

9f81ea339ef23a961bd5ff98888d1d99.jpg

Itt DJ Miller társaságában él a hobbijának (aki nem azonos egyik jeles vendégszerzőnkkel)

2. Mirsad Terzic (32): A Veszprémiek védekezésének egyik meghatározó alakja a kiváló balátlövő, aki 6 éve riogatja az ellenfeleket a "Királynék városában", és Kölnben sem ismeretlen látogató.

terzic.jpg

terzic2.jpg

3. Aron Pálmarsson (24, balra): Most még Kielben játszik a  kitűnő irányító, de jövőre már veszprémi anzikszot is küldhet fürdőtársának,Marko Vujinnak, aki 5 évig csillogtatta ott tudását és két balnak nem mondható kezét.

palm1.jpg

1d37769722f3f9a.jpg

4.Johan Sjöstrand (28, elöl): Az egykori barcelonai hálóőr valószínűleg nem lép pályára Kölnben, hiszen a katari világbajnokságon csibészes meglepcsiként maláriát kapott.

sjostran.jpg

Talán nem a szúnyognak örülnek ennyire

sjo.jpg

A szerző tetszését a középen található játékos nyerte el.

5. Julen Aguinagalde (33): A kiváló lengyel csapat világklasszis spanyol beállójának nem lesz ismeretlen elődöntőbeli ellenfélének sok játékosa. A válogatottban sikert sikerre halmoznak, de szombaton csak az egyik fél fog örülni...

aginagalde.jpg

agi2.jpg

6. Michal Jurecki (30): A balátlövő, hasonlóan a felette és alatta bemutatott úrhoz nagyszerű szakmabeli testvérrel dicsekedhet. A táblán a barcelonaiakat legyőző kulcsszavak is el vannak rejtve?

michal-dzidziusquot-jurecki.jpg

Merész színösszeállítás

z13341551q_michal-jurecki.jpg

7. Nikola Karabatic (31): A világ egyik legjobb és legsokoldalúbb irányító-átlövője a Barcelona után ősszel öccséhez Párizsba szökik.

nikola-karabatic.jpg

A narancssárga sávval semmiféle politikai indíttatásunk nincs

kara2.jpg

Luka  és Nikola. A párizsi divathoz alul öltözöttek

8. Victor Tomás (30): A Barcelona csupaszív, villámgyors csapatkapitánya már szinte hazajár Kölnbe. Vasárnap egy trófeát ölelne a labda helyett.

victor_tomas_001.jpg

victor_tomas_002.jpg

Az ellenfelek általában a hátát nézik

A Válogatott Blog ezúttal a Hölgyeknek kedvezve, a veszprémi fiúknak a tavalyinál fényesebb helyezést kívánva zárja képes, rendhagyó kedvcsinálóját.

Címkék: jópasi vesz


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr677499032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása