Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Álnaív Kispolgár visszavág

2015.07.01. 20:29 Álnaív Kispolgár

A múlt vasárnap éppen azon morfondíroztam boltba menés helyett, hogy milyen jó is, hogy 12 csapatosra lett leszűkítve fodbalunk ékköve, a nemzeti bajnokság. Egy. Persze most még nem úgy néz ki, mert elesett például Pécs és Kecskemét, de a jövőben mindez a vidéki fellegvárak főnixszerű felemelkedését eredményezheti. Nem lehet más a végeredmény, hiszen kinek nincs még elege a vízfejű Budapest gőgös csapataiból? És bölcs vezetőink is biztos látják ezt az igazságtalanságot és már forralják bölcs terveiket.

De egyelőre szóljunk a már elért sikerekről, hiszen van belőlük bőven. Itt van eleve a szurkolói kártya. Ezt mintegy kétszázezredmagammal váltottam ki, nagyon büszke is vagyok rá, és most már akkora siker lett, hogy már nem is kötelező! Ez bizony progresszió, kérem. Az okos kutyának is csak párszor kell beleverni az orrát a csinálmányába, amíg megtanulja, hogy hova szabad és hova nem. Jó lecke ez azoknak a csibész extráknak. (A vasárnapi zárva tartás meg a hipereknek, hehehe.)

A Bozsik-stadionban végre minden MTK drukker biztonságban érezheti magát. (fotó: nemzetisport.hu)

A stadionok is épülnek, szépülnek, alig győzi az ember a fejét kapkodni, hogy ki hol játszik, amíg kistaférozzák az otthonát. A klubok közti barátságot is elősegíti, ha mindenki megismeri a másik stadionját a hazaiak szemszögéből is. 

Na de igazából nem is erről akartam volna értekezni, hanem mert ezek a blogos lurkók megkérdezték, mi a véleményem a magyar fodbal legújabb vívmányáról, a Puskás kolbászról. Hát kérem, ez már döfi! Mindig is mondtam, hogy építeni kéne a dicső múltra, és mi lehet méltóbb megemlékezés a Száguldó Őrnagyról, mint a saját nevével fémjelzett, kiváló minőségű húsáru? Sokan húzzák most a szájukat biztosan, hogy ezt azért mégse kéne, de ha egyszer a nép egyszerű gyermeke volt ő, mit nevezzenek el róla, luxus-karórát? Ugye, hogy nem.

orbanv.JPGDrága Miniszterelnök Úr itt épp a Videoton színeiben kolbászol.

Épp eleget révedtünk már a múltba, itt az ideje, hogy történelmi értékeinket megfelelően kamatoztassuk, természetesen ízléses és tiszteletteljes formában, színvonalas csomagolásban.

Én mindjárt megyek is, és bekapok egyet.

Címkék: magyar fodbal


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr897588942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása