Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Szép remények

2015.09.01. 15:00 victory00

Szeptemberben rajtol a 2015/16-os kézilabda bajnokság. A hölgyeknél szembetűnő -a komoly szakmaiságon túl- az új igazolások esztétikailag sem elhanyagolható volta. A tabella erősebbik felének erősítéseiből szemezgettünk, kellemes szórakozást kívánva a Blog Kedves Olvasóinak:

1. FTC-Rail Cargo Hungaria: Schatzl Nadine. Az Érd együtteséből érkezett a bajnokcsapathoz a tehetséges balszélső. Szarka Adriennel figyelemreméltó párost fognak alkotni. Ha fele olyan jók lesznek,mint amennyire szépek, a zöld-fehér hívek nem fognak panaszkodni.ftc_kezi_sajttaj11_schatzl_nadine2_sportmenu.jpg

nadine_2.jpg

Nadine itt még érdi újoncként a szélen- nem a jobbon

 

2. Győri Audi ETO KC: Nycke Groot. Az ezüstérmes az idén is kellőképpen bevásárolt, a csinos holland irányító Dániából érkezett. Méltó párja Yvette Broch, őket nézve a  kézilabdában oly lényeges irányító-beálló páros kapcsolat új értelmet nyerhet (Yvette-ről korábbi cikkünkben is olvashatnak).

33341.jpg

groot.jpg

Lila mezt zöldre, csak jó döntés lehet

 3. Érd: Barján Bianka. A Tisza partról érkezett a csinos irányító-átlövő.

barjan_1.jpg

Szegedről jött, de se nem Szegedi, se nem Péter, mint kiváló szerzőnk

barjan_2.jpg

Itt még nem gondolta, hogy az akkor még ellenfél Érdre tart

4. Dunaújvárosi Kohász KA: Már bizonyára az Olvasók is rájöttek, arra az ÉRDekességre, mennyi csinos lány játszott ott, Kovács Anna jobbátlövő (jobbra) is onnan érkezett.

kovacs_anna_1.jpg

kovacs_anna_2.jpg

Még szerencse, hogy nem egy 150 kilós férfi vezérszurkolót kellett emelgetnie

5.Siófok KC: Lara Gonzalez Ortega ( jobbra), a Metzből jött a szép, tudásban, külsejében is nemzetközi klasszis balátlövő.

gonzales_2_siofok.jpg

gonsalez_1_siofok.jpg

A Balaton-part fényét emeli a továbbiakban

6. Fehérvár KC: Tápai Szabina. Egykoron EHF-kupát nyert velük, most visszatért a szépséges szőke irányító. A képek csalókák, a pályán nem fog henyélni.

Önök se tegyék, Kedves Olvasóink, irány a kézilabda csarnokok, szurkoljunk az NB I-ben, az érdekelt csapatoknak és szép reménységeiknek!

tapai629.jpg

szabina.jpg


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr957724186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása