Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Úriember biztosra nem fogad, avagy a kínos fenéktetkó

2015.09.24. 03:35 szilvapálinka

colonel-reb.jpg

Colonel Reb ''Rebellis Ezredes'' a Mississippi Egyetem fuballcsapatának a kabalafigurája volt 1979-től 2010-ig.

Az Alabama-Mississippi egyetemi futballmeccs előtt két régi barát fogadást kötött, hogy ha a csapatuk veszít, akkor a másik csapat kabalafiguráját  fogják magukra tetováltatni. Az Alabama szurkoló magabiztos lehetett, hiszen az eddigi 63 összecsapásból a Mississippi  48-at elvesztett, ráadásul a meccs Tuscaloosa-ban volt ahol a Mississippi csak egyszer nyert. A patinás sorozat egyébként 1894-ben kezdődött.

cpm0q2cxaaa6sd4.jpg

Ebben a felszerelésben nyert a Mississippi az Alabama otthonában 1988-ban. A jó szerencse reményében ennek a meznek a másolatában játszottak most is.

A Mississippi szurkoló azért vállalkozott a fogadásra, mert tavaly Oxfordban, a Mississippi otthonában megverték az akkor is toronymagasan esélyes Alabamát. Ezzel sem kápráztathatta el alabamai barátját, aki joggal legyinthetett: a Mississippi még soha nem verte meg az Alabamát két egymást követő meccsen.  De ha mégis megverné, akkor a fenekére tetováltatja Colenel Reb-et.

 

Maga a meccs szenzációs volt. A rövid összefoglaló első néhány másodpercét nem szabad kihagyni. A Mississippi 43-37-re győzött...

cpdntzqwuaa26o6.png

 A vesztes különös ismertetőjele.

 

 

 

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr897815020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása