Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Focivízió, negyeddöntő: 4/4

2016.05.17. 11:49 Püspök utcai gombaszedő

Kedves olvasók, a közelgő Európa-bajnokság kapcsán zenés játékra invitálnánk Önöket! Kontinensünk nemes hagyománya, hogy országaink időről időre megmérkőznek különböző sportágakban: futballban, zenében, az egész világot felperzselő, pusztító háborúkban. E három közül kettőt kombinálnánk jelen sorozatunkban.

A játék lefolyása roppant egyszerű: a csoportköröktől a döntőig haladva, minden héten kiválasztunk az aktuális forduló országainak zenéiből egyet, majd közönségszavazás következik. A győztesek továbbjutnak a következő fordulóba, és újabb versenyművel jelentkeznek majd, a vesztesektől könnyes búcsút veszünk. A sorsolás és csoportbeosztás azonos az EB-ével.

focivizio.jpg

Eredmények

Elnézést a késésért, időbe telt kiheverni a "valódi" eurovíziós slágerparádét. Az angol szpíker megdöbbent, hogy a brit közönség tíz pontot adott a lengyeleknek, mi viszont cseppet sem lepődtünk meg, hogy a mi olvasóink az osztrákokat szavazták be az elődöntőbe.

Albánia 50% Albánia 47,6%
Ukrajna 50%
Oroszország 42,9% Németország 52,4%
Németország 57,1%
Csehország 71,4% Csehország 58,8%
Anglia 28,6%
Svájc 64,3% Svájc 41,2%
Törökország 35,7%
Lengyelország 46,2% Franciaország 30,8%
Franciaország 53,8%
Ausztria 53,8% Ausztria 69,2%
Belgium 46,2%
Olaszország 68,8% Olaszország
Spanyolország 31,3%
Szlovákia 6,7% Magyarország
Magyarország 93,3%

 

Olaszország – Magyarország

No nézzük, egészen pontosan miért is sír a telefon olaszul meg magyarul is. Megmondom őszintén, hogy sem a képi, sem a hangzásvilágból nem sikerült rájönnöm, de azt tudom, hogy manapság az ilyesmit Facetime-on intéznék, és szigorúan bajusz nélkül. A vizuális effektek egy kattintással rávarázsolhatók a képre, a transzponálást meg majd megoldja az Autotune. Avagy integrált megoldásként ott az LSD, abból még baja nem volt senkinek.

Nem, ez nem a Jamie és a csodalámpa főcímzenéje, ahogy az első pár taktusból gondolnánk. Sokat elmond a magyar viszonyokról, hogy – az olasz verzióval ellentétben – nálunk lánccal kellett a kézibeszélőt rögzíteni, alighanem a huligánok miatt. Erről jut eszembe, hogy anno volt Újpalotán egy olyan fülke, amiből egy jól irányzott botütés segítségével ki lehetett nyerni az aznapi érmetermést. Ez volt a telekommunikációs hekkelés magasfoka 1990-ben, még a végtelenített telefonkártya korszaka előtt.

Címkék: focivízió


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr428720682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

those with loaded guns 2016.05.17. 13:18:47

Az olasz verzió jobb, de migráns szőrtüszőgyulladás az, ki nem Kóósjanira szavaz!

Millerdraft 2016.05.17. 21:15:10

Véleményem ugyanez, ezt a versenyt akkor is mi nyerjük ha a döntőben a felejthetetlen Zámbó Jimmy egy felvételét indítjuk.
süti beállítások módosítása