Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Futballmarketing mesterfokon

2016.11.17. 20:10 Püspök utcai gombaszedő

Hungerford apró dél-angliai kisváros: mintegy ötezer lakosa van és egy ehhez illő, falusi jellegű, amatőr futballklubja. Amit 1886-ban alapítottak.

A 130 éves múlt ellenére a csapat sokáig nemigen tudott kitörni a megyei-regionális ligák szövevényéből. Néha a pályán elért eredmény volt ezért a felelős, néha meg a pálya maga, egészen pontosan a létesítmény minősége. De 2008-ban mindez megváltozott, a klub ezen a szinten komoly fejlesztésekbe kezdett, és az eredmények is jöttek szépen lassan. Így jutottak el idénre már a hatodosztály déli csoportjába, a National League South-ba.

Bár a csapat pénzügyileg stabil helyzetben van, a további fejlesztések egyre drágábbak, ezért a tulajdonos, Nigel Warrick egyedi módot eszelt ki a közeljövőben építendő új lelátó finanszírozására.

Az még viszonylag szokványos, hogy egy crowdfunding oldalon próbálnak pénzt összekalapozni a szurkolóktól, de az igazi nagy hal mégiscsak egy névszponzor lenne. Az ezt célzó "reklámkampány" egyszerű és zseniális: lényegében megfenyegette a világot, hogy ha senki nem fizet érte, akkor a környéken nem túl népszerű UKIP vezetőjéről fogják elnevezni a lelátót.

dontletitbehis.jpg"NE HAGYD, HOGY AZ ÖVÉ LEGYEN!"

 

Címkék: anglia foci futball


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr3911970001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása