Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Így nyerhetjük meg a VB-t -az oroszok és a németek is a nyolc között

2013.01.20. 19:19 Rich.mond

A Barcelonában rendezendő döntőig minimum a dánokat, majd a horvát/francia meccs győztesét kellene legyőznünk. Irigyeljük a szlovénokat, akiknek Egyiptomot és a brazilokat kínkeservesen (27-26) verő oroszokat kell legyőzniük az elődöntőért. De ilyen a sorsolás. Amit egyszer elvesz, azt később visszaadja - és ez nem csupán egy közhely.

Az oroszok mellett már a németek is a legjobb nyolc között, miután 28-23-ra verték Macedóniát. Érdekesség, hogy a németeknél 11 játékos szerzett gólt.Hiába mutattak be a kapusok pontosan ugyanannyi védést (13-13) és hiába lőtt Kiril Lazarov nyolc gólt, a németek egy pillanatig sem hagytak kétséget a győztes kiléte felől. Már a kilencedik percben négy góllal vezettek, amit a szünetig meg is őriztek. Bár a 45. percben Macedónia felzárkózhatott volna egy gólra, tíz percre rá már hét gól volt a különbség így nem is lehetett más a továbbjutó, mint a németek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr895029318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása