Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Ez ma nem a focikapuk napja volt

2013.01.26. 23:10 bigacsiga

Az eleve vicces, ha valami szokatlan történik egy focipályán. Beszalad egy kutya, meztelen csávó, eltörik a szögletzászló, verést kap a labdaszedő, hasonlók. Ezekből azért nem gyártanánk külön hírt feltétlenül. Abból se mindenképp, hogy egy focikapu összerogy. Azonban ma valami nagyon furcsa cucc keveredhetett a sztratoszférába, merthogy nem csak egy, de rögtön két focikaput is leamortizált két különböző focista a tv kamerái előtt. Mivel ilyen nap valószínűleg az elkövetkező 100 évben nem lesz, ezért örökítsük meg ezeket a szép pillanatokat!

Az első eset alig pár órája történt a Lazio-Chievo olasz bajnokin. Valószínűleg erről a nagyobb hírportálok nem feltétlen fognak megemlékezni de én pont láttam a tévében a meccset és viccesnek találtam. Szerencsére - ha egyelőre csak egy kamerás felvétel is - de fenn van a jelenet a youtube-on. A Chievo csatára kb. a félpályáról rábikázta a labdát, a kapus kinn állt majd kétségbeesetten szaladt vissza. Az eredményt láthatjátok. Azért is volt vicces az eset, mert a lövés legalább 10 méterrel fölé ment, nem kellett volna ennyire megijednie Marchetti hálóőrnek. 



A másik eset az Afrika Kupán történt, amit nem láttam élőben, mert szerintem senki se nézi. Bár Nóbádi kolléga tervezte, hogy ír egy beszámolót erről a kupáról kispesti címkével, hiszen mégiscsak méltatlanság, hogy egyáltalán nem foglalkozunk vele, de valahogy eddig még nem tette meg. De a lényeg a lényeg, mégiscsak az, hogy itt nem a hálót szaggatta le a lelkes focista, hanem egyenesen megrogyasztotta a kapufát. Bónuszként a háttérben zümmög a vuvuzela! Hát csoda, hogy nem nézi senki? Pedig az ilyen jelenetekért érdemes.

Címkék: vicces fodbal


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr195045766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bendeguz90 2013.01.27. 07:35:47

Én szoktam nézni az ANK-t ,de mindenki megnyugodhat , semmiről sem maradt le.

Rich.mond 2013.01.27. 11:33:36

Én ezt pontosan sejtettem már a nyitómeccs után. Hihetetlenül visszaesett ott a színvonal.
süti beállítások módosítása