Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Top 5: Bundázóink és beköpéseik

2013.02.26. 19:38 szilvapálinka

Az alábbiakban focimérkőzések eredményeinek manipulálásával vádolt személyek aranyköpéseit illetve a velük kapcsolatos beszólásokat vesszük sorba.

 

5. Kenesei Zoltán

13_o_bortonfoci2-SchererNEZO.jpgA Kenesei Zoltán (fehérben) vezette börtönválogatott kikapott a Nemcsák Károllyal (szabadlábon) felálló színészektől.

Zoltán legtöbbször a cellatársakkal fogad, de ezek csak szóbeli megállapodások – mondta dr. Oláh István (39) ügyvéd, Kenesei Zoltán egyik jogi képviselője.

''Bár anyagi nyereségről szó sem lehet ezekben az esetekben, azért nem babra megy a játék. A győztes például mentesül a takarítás vagy a mosogatás alól. Védencemnek általában jók a megérzései, erre utal, hogy legalább három hónapja nem kellett ebből a munkából kivennie a részét.''

4. Lippai Ákos

edzes-02-aj-600x400.jpgBunda sehol

 

A DVTK korábbi légiósa, Rohan Ricketts a The Sun című bulvárlapban arról beszélt, hogy Magyarországon is szerzett arról tapasztalatokat, miként bundáznak meg mérkőzéseket.

Lippai:

''Nem tudom, honnan vehette ezt, de igazából szóra sem érdemes a nyilatkozat ezen része. Noha már régóta nem futballozik Magyarországon, a feltételezést így a távolból is kikérem magamnak.''

3. REAC

 reac_bunda.JPG

(a képet innen loptuk)

Torma Gábor  a bundázókról: Nem tudom, én ezt soha nem tudtam elképzelni. Állandóan idegeskedtünk a pályán Nyerges Krisztiánnal elől, hogy ha a két csatárral játszottunk, hogy néha olyan gólokat kaptunk, hogy eszméletlen, akkor rúgtunk egyet, és megint gyorsan kaptunk, tehát az ember egy idő után már elkezd gondolkodni, hogy tényleg, történhettek dolgok, de nem tudtam arra gondolni, hogy valami lenne...de most már el tudom képzelni. Olyan dolgok történtek – ezt a rendőrségen is elmeséltem –, hogy egy kecskeméti mérkőzésen két gólt rúgtam, tök jól ment a játék, és lecseréltek...ilyenkor kezd el az ember gondolkodni...

                   2. Horváth Gábor

8220_horvath_gabor.jpg

Sohasem szerettem futni, és csapatjátékos sem vagyok.

''Nehéz elhitetni mindenkivel, hogy nyerni akarsz, miközben úgy játszol, hogy lélekben a másik csapat meze van rajtad. Ráadásul Magyarországon nagyon rossz csatárok vannak, nem elég őket egyszer elengedni, hogy betaláljanak'' (link)

1. Selmeczi Krisztián

selmeczi.jpg

 „Aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni”

"elsősorban te nyalhatod ki a seggem, te kis csíra csicska, faszszopó gecii! Ha találkozunk úgy szájba baszlak, hogy leszarod anyádat is te büdös gyökér!"   (link)

Címkék: bunda fodbal


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr535106895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mundr 2013.02.27. 08:54:16

Hehe ez jó. Na azért csak nem hagyják annyiban ezt a bunda témát amitől sokan tartottak.
süti beállítások módosítása