Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Nikolicsot a válogatottba?

2013.08.19. 18:08 A szerethető dózsás

A most 25 éves Nikolics Nemanja 7 éve él Magyarországon és eddigi 149 NB1-es meccsén 85 gólt szerzett. Idén négy meccsen 7 gólnál tart. Már Erwin Koeman is szerette volna beválogatni, de akkor még nem volt magyar állampolgár. Egervári Sándornál eddig csak a ligaválogatottig jutott:

DSC_0353640.jpgVajon mit érezhet Egervárit hallgatva? (NSO fotó)

Türelmesen vártam a lehetőségre, tisztában vagyok vele, hogy a magyar gárdának jelenleg van három remek csatára (Szabics, Szalai, Németh), velük kell felvennem a versenyt. Senkivel sem akarok rivalizálni, de remélem, hogy gólokkal tudom segíteni a jövőben a felnőtt válogatottat.

Az újságírók és a szurkolók évek óta rágják a mester fülét, hogy ugyan nem kellene-e kipróbálni Nikolicsot mielőtt a szerbek küldenek neki meghívót. A mester nyilatkozataiból közlünk egy párat:

maxresdefault.jpg

2010. november 25

Mostantól kezdve kiemelt figyelemmel követjük Nikolics pályafutását. A szakmai stábunk nagyon jó véleménnyel van róla. A képességei alapján helye van a válogatottban, hiszen rendkívül gólérzékeny. Beilleszkedési problémái sem lennének, mert Nagyatádon nőtt fel, remekül beszéli a nyelvet. A válogatottságra akkor pályázhat majd nagy eséllyel, ha a Videotonban is állandósítja a helyét – nyilatkozta a kapitány.

512x_1.jpgNemzetközi meccseken is bizonyított. (AP Fotó/Geert Vanden Wijngaert)

2012. január 20.

Értékes fiú, de ő tipikusan az a futballista, aki akkor játszik jól, amikor az ellenfél tizenhatosán pattog a labda. A magyar válogatott sajnos egyelőre ilyet nem nagyon tud, esetleg Andorra-szintű csapatok ellen…

2012. augusztus 14

Nikolics jelen volt a ligaválogatottban és továbbra is jó véleménnyel vagyunk róla. A most keretbe került játékosok viszont jelenleg előrébb tartanak nála - zárta rövidre a szövetségi kapitány a Nikolics-témát.

7199_large.jpg                 Csak a kapu előtt él. (Fotó Kricskovics Antal)

2012. november 12

A kapitány egy újságírói kérdésre elárulta, hogy nem akarja túlságosan megterhelni az anyai ágról magyar származású csatárt.

2013. augusztus 15.

Arra az újságírói kérdésre, miszerint lesz-e lehetőség valamikor a közejövőben az állítólag már a szerb válogatott által is megkeresett Nemanja Nikolics szerepeltetésére a magyar válogatottban, Egervári úgy felelt, hogy lehetőség mindig van, de neki már megvannak azok a játékosai, akire a jövőben is számítani fog a támadószekcióban: akik most is ott voltak, és a Hollandiában remek formába lendült Németh Krisztiánra.

640egervari.jpg

Nem mindig a legjobb 11 játékos lépett pályára (Fotó: NS-archív)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr415467118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása