Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Nőt megütni?

2015.07.07. 21:22 szilvapálinka

 article-vidpic-0707.jpg

Jameis Winston, a Florida Állami Egyetem quarterbackje is balhés fiú volt, de ő legalább akkor kezdett el balhézni mikor már a pályán bizonyított. A Heismann trófeát is elnyerő játékost az első helyen draftolta  a Tampa Bay és négy évre 25 millió dolláros szerződést kapott. Az ő nyomába szeretett volna lépni az újonc quarterback De'Andre Johnson, aki azonban felcserélte a sorrendet, előbb lett egy balhés ügye minthogy a pályán győzelemre vezette volna a Seminole-okat.   

b9317918595z_1_20150701100404_000_gi4b7pnqn_1-0.jpg

De'Andre Johnson-t itt még megvédik

A 19 éves De'Andre Johnson egy bárban (ahová be sem tehetné a lábát 21 éves kor alatt) véletlenül egy hölgy mellé sodródott, aki rögtön ökölbe szorított kézzel fejezte ki nemtetszését. A középiskolásként Florida állam legjobb futball játékosának címét nyerő De'Andre akkor vesztette el a fejét amikor a hölgy ráemelte a térdét és adott neki másfél maflást.

Azzal kezdődött, hogy visszaütött... De mintha az egész pofozkodás a bárban senkinek nem tűnt volna fel.

Az eset után Johnsont letartóztatták, és bár bocsánatot kért, az egyetem hétfőn kirúgta. Az ügynek még lesz folytatása, Johnson ügyvédje máris bevetette a rasszista vádat (a hölgy szerinte beszólt valamit), az azonban biztos, hogy De'Andre új csapatot kereshet magának.

Címkék: amerikai foci


7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr947608564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalahaddin 2015.07.08. 14:38:34

Kibaxottul emgérdemelte. Én is megtettem volna.

Mellesleg nemigen sikerült relativizálni a csaj támadását az ilyen eufemizmussal, hogy "adott neki másfél maflást".
Persze, a nők mindig csak "maflincákat" meg "ugyilibugylikat" osztogatnak. Azt poslognak mint a szmafor ha a megtámadott még vissza is üt. Ha valaki kezet emel rám, annak én nem politikai korrektséggel vagy kenyérrel fogok válaszolni, nemtől, szemszíntől függetlenül.

2015.07.08. 14:57:29

Helyesen járt el. Ezt úgy hívják, hogy önvédelem. Ha a utcán megtámadja három csaj, összeverik és nem hagyja, akkor le kell csukni? Csak mert férfi? Ez diszkrimináció és rasszizmus. Simán megnyerik a pert az ügyvédjével.

aegithalos 2015.07.08. 16:11:48

Gondolatkiserlet: ha nem no lett volna, hanem ferfi, de minden ugyanigy tortenik, akkor az rendben van? Szerintem az sincs, barban nem verekszunk, nem keselunk, nem esunk egymasnak viperaval, pisztollyal. Meg ugy altalaban sehol sem.
Miert szamit az, hogy no volt az egyik resztvevo?
Az "Azzal kezdődött, hogy visszaütött." mondat meg... Baszki, visszautott, nem o kezdett el verekedni, a masik eleve felemelt okollel fordult fele.

Ket sutyerak egymasra talalt, azt felemlegetni ilyen szituacioban, hogy az egyik no volt, hangulatkeltes, semmi mas.

2015.07.08. 16:59:35

Megkóstolta, milyen az igazi egyenlőség.

shakespeare 2015.07.08. 17:07:45

megis mit gondolt a zsirno" ? hogy ugyanugy majd orbaveri ketszer a sracot mint a gyengebb lanyokkal tette gyerekkoraban ? mellekesen a fickot megprobalta ellokni csipobol a pulttol mielott okollel kezdte fenyegetni.
nem volt veszes az a pofon, arcra okollel tamadasert meg nagyobb is jarhat.

Alick 2015.07.08. 19:05:15

Lám, a fekának nincs gazdája, erre a nő meg átesik a vak komondoron!
:)
süti beállítások módosítása