Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Földöntúli izgalmak!!! Vajon ki lesz a végső győztes???

2013.03.16. 18:43 Nóbádi iz der

Valahogy mindig mosolyra torzul a szám széle, amikor a különböző csapatok szimpatizánsai között gyakran bicskahegyre menő számháborúkról olvasok. Mi hányan vagyunk, ti hányan voltatok, bezzeg mi már/még akkor is ott voltunk, ti viszont még akkor sem stb... Úgy tűnik, a legnépszerűbb sportnapilap sem rest beállni a sorba, és ők is megérezték ennek a versenyfutásnak a különleges sportértékét, mély mondanivalóját és hatalmas jelentőségét. A témahiány bizony csuda dologra ragadtatta őket: ők is számlálósdit indítottak, ami nem kevesebbet hivatott eldönteni, mint hogy melyik Magyarország legösszetartóbb szurkolótábora. Ennek érdekében még a nagyfokú jelzőkkel sem fukarkodnak önmagukkal szemben, az átütő siker azonban a jelek szerint egyelőre még várat magára.

Ez a világszínvonalú felmérés két fordulóból áll. Az első körben mindössze annyi az igen tisztelt sportbarátok feladata, hogy a facebook-os felületen szavazzanak a kedvenc csapatukra. Ők ugyan azt írják, hogy nem a legnagyobb, hanem a legösszetartóbb szurkolótábort keresik, de azt remélhetőleg még ők sem gondolják komolyan, hogy a végeredmény nem azt fogja mutatni, hogy melyik csapat a legdivatosabb. Úgyhogy a Fradi fog nyerni, én pedig ezt igazán nem sajnálom tőlük, és remélhetőleg a szerénységüknek sem fog megártani ez az óriási dicsőség.

Nagy örömünkre nem csak fodballcsapatra lehet voksolni, hiszen a kiírás szerint sem a sportág, sem a korosztály nem számít, az a lényeg, hogy hazai klubról legyen szó. A "sértő, oda nem illő ajánlásokat" viszont moderálják, bármit is jelentsen ez. (Persze azért van néhány tippem, hogy szerintük mi lehet ilyesmi...)

Na a legjobb húsz aztán bekerül a "mindent eldöntő" második fordulóba. Remélem mindenki átérzi, hogy hatalmas a tét, hiszen majd EZ DÖNT EL MINDENT! Bizony nem véletlenül írják, hogy ez egy "nagyszabású játék".

sign-29133_640.png

Azt is írják, hogy a közösségi oldalon "fáradhatatlanul" számolják a szavazatokat. Na hát én is ránéztem, és kicsit megnyugodtam, mert szerencsére azért úgy tűnik, hogy túlterheltség miatt nem fog összeomlani a rendszer. Jelen sorok írásakor a Ferencvárosnak 1.803 szavazata van, őket követi az MKB Veszprém 630 vokssal, a harmadik helyen pedig valami iszonyatosan kiélezett a verseny, hiszen az Újpestnek 394, a Diósgyőrnek 384 szavazata van. A Fradi kézislányai önálló tényezőként is benne vannak az első tízben, de Kispestről is érkezett már nem kevesebb, mint 65 bökés, és semmi ok a szégyenkezésre, hiszen ez éppen 65-szöröse a felcsúti voksoknak. Kapott még ajánlást többek között: Előszállás, Kesztölc, Zámoly SE, Környe, Iszapszentmotoros (!), de Tibi atya is kapott 9-et. A játék komolyságát és a fent említett moderáció könyörtelenségét jól példázza, hogy érkeztek már voksok olyan közismerten magyar csapatokra is, mint például az Arsenal, a Barcelona, a Real Madrid, vagy az Atletico. De a Tankcsapdára is érkezett már jelölés, valamint már öt szavazattal büszkélkedhet a "Szilvásbuktát, mert azt szeretem". Felháborító, hogy Csobot Adélkára vagy Alekoszra még senki sem szavazott, és mondjuk a Beitar Jerusalemre sem, bár lehet, hogy az utóbbit csak kimoderálták... A győrieken is látszik, hogy inkább a hóban rekedteken segítenek (emiatt maximális elismerés és köszönet egyébként innen is!!!), mivel egyelőre nem állnak továbbjutó helyen.

6.jpg"A második forduló részletes szabályait, a játék további menetét, illetve a nyereményeket az első forduló lezárásáig" ismertetik.

Remélem, ez az időpont már nincs messze, mivel már egyre nehezebben bírom az izgalmakat!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr275138332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása