Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Magyar polcra magyar könyvet! - hol kapható?

2013.12.14. 14:48 Név és cím a szerkesztőségben

Kedves Olvasóink! Az újfent nélkülünk megrendezendő labdarúgó Világbajnoksághoz közel nyilván sokat töprengenek azon, hogy mivel lepjék meg barátaikat, rokonaikat, szeretteiket - így félúton a két Karácsony között. Mi legalábbis így vagyunk ezzel. Hogy legalább az önök dolgát megkönnyítsük, szeretnénk ötletet adni ahhoz, hogy mi kerüljön egy olyan, általunk kedvelt személy karácsonyfája alá, aki szereti a mi kis sárga és savanyú labdarúgásunkat, vagy legalábbis érdeklődik iránta. Egyből két művet is figyelmükbe fogunk ajánlani. Ha konkrétan a magyar labdarúgásról szeretnének egy regényt elolvasni és sírva vigadni a magyar viszonyokon, akkor a Városok, stadionok, kocsmák-at javasoljuk. Amennyiben rendelkeznek e-könyvolvasóval és könnyed szórakozásra vágynak egy misztikus nyomozás keretében, akkor ne hagyják ki egyik állandó szerzőnk szatíráját. Az e-könyv címe: A nagy titok.

Városok, stadionok, kocsmák... itt már ajánlottuk önöknek ezt a remek könyvet megjelenéskor. Itt pedig egy részletet is közöltünk belőle, itt pedig egy másikat. Most utoljára néhány véleménnyel szeretnénk kedvet csinálni az olvasáshoz és közöljük a boltok listáját, ahol meg lehet vásárolni.

"Coelho és Nick Hornby? Hagyjanak már a brazilokkal és az angolokkal! Ha egy magyar edző tudja hozni brazil, vagy angol kollégája szintjét, akkor nehogy már egy magyar író ne legyen képes ugyanerre!" - B. György, labdarúgó-edző, szakkommentátor és szerencsejátékos.

"Ha ezeket a könyveket megvásárolja, garantáltan nem vét vele öngólt!" - D. Szilárd, válogatott labdarúgó.

"Néha könyvesboltokban is megfordulok" - L. Zoltán, válogatott fodbalista.

"Könyvesboltba járni kiváló családi program!" - Cs. Sándor.

"Megfogadtam, hogy ezeket is elolvasom!" - L. Betta.

"Olvassatok, bazdmeg!" - V. György, mennyei labdarúgó edző

"Méltó komponálás, fiatal barátaim! Széklábak, málnázások és csibészkedés. Én is belekezdtem a Kocsmák, kocsmák, kocsmák c. könyvembe, de soha nem tudom befejezni, mert mindig pályaavatóra hívnak. AKA!" - Kálmán Bácsi

A kép jobb oldalán látható személy nem tudott újat mondani magyar kollégáinak. Önök is inkább a         Városok, stadionok, kocsmák-at olvasgassák! (Fókusz Könyváruház, Rákóczi út) Facebookon napi rendszerességgel közölt különlegességek a világ minden tájáról és Magyarország kevésbé ismert futballpályáiról

Kapható az alábbi Líra és Lant könyvesboltokban / Fókusz Könyváruházakban: 

Fókusz Könyváruház (Rákócz út), Europark Könyváruház, Szeged Könyváruház, Petőfi Hódmezővásárhely, Buy Way Dunakeszi, Miskolc Pátria, Pápa, Győr Virágpiac,Könyváruház Récsei Center, Győr Interspar, Eger Dobó utca, Székesfehérvár, Arany János Nagykőrös, Buy Way Könyváruház Soroksár,  Könyváruház Debrecen, Könyváruház Family Szombathely, Balaton Könyvesbolt Siófok, Family Baja. LIRA KÖNYVÁRUHÁZ - PESTERZSÉBET ÜZLETHÁZ,  Könyváruház Szinvapark Miskolc, Ady Endre Gyöngyös, Diósd Interspar, Pécs Fókusz Könyváruház, Eger Tesco, Gyöngyös Gyöngyház, Könyváruház Szombathely, Könyváruház Ferihegy, Eger Magvető, Family Hódmezővásárhely, Könyváruház Kaposvár, Alphapark Sopron, LIRA KÖNYVESBOLT – HEGYVIDÉK, Kecskemét, Kiskunhalas, Rózsakert Könyváruház, Komló, Jelky András Baja, Újbuda Könyváruház, Corvina Könyvesbolt Pécs

Illetve megrendelhető a Bookline-on. 

Sőt!

Budapesten az Underground Kiadó könyvesboltban (VI. Csengery út 72.), a Famulus könyvesboltban (Újpesti rakpart 6), a Casual Streetwearben (Király utca 76.) illetve a Bozsik Stadion ajándékboltjában, a Honvéd Shopban. Debrecenben The Mods Storeban (Halköz Üzletház, Simonffy u 4-6)

 

 

Címkék: Könyvajánló


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr605690874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása