Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Az egyről a nullára: A közönség nyilatkozata a finn meccs után

2014.03.06. 07:32 szilvapálinka

20090831-old-dogs-cartoon.jpg

Pintér: Fiúk, ahogy gyakoroltuk!

''Jól rendelték az istenek, hogy a szegény ember is tudjon kacagni. Nemcsak sírás-rívás hallik a putriban, hanem szívből jövő kacagás is elég. Sőt az is igaz, hogy a szegény ember sokszor nevet, mikor inkább volna oka sírni. '' (Móricz Zsigmond, Hét krajcár)

„Lehet mosolyogni!” – mondta a kapitány a sajtótájékoztatón. Szerintem is kijárna  100 nap türelem a kapitánynak, a gond az, hogy a közönség nem a futballból él.  Talán ezen is változtatni kellene. Ime az önök nyilatkozata a  Pintér-korszak hajnalán. [A közelgő választásokra, illetve Pintér Attila kiskisasszonyi érzékenységére tekintettel a hozzászólásokat moderáltuk – a dózsás moderátor megjegyzése.]

 Ők a bankszámlára fociznak.

Füttykoncert? Ugyan már. Nem volt elég kifinomult a közönség. Nem értik a drámát.
Nézzenek Sas kabarét, vagy Piedonét, vagy brazil válogatottat.
Nagyon sekélyes a magyar közízlés.

Legyünk pozitívak, Pintér Attila megtette az 1. lépést az Európa-bajnoki cím felé. Miért is? 2001. őszén Otto Rehhagel egy finnek elleni vereséggel (1-5) debütált a görög válogatott kispadján. 2,5 év múlva megnyerték az EB-t. A finnek elleni vereség a szövetségi kapitány bemutatkozásán már nekünk is meg van :)

ti is csak károgni tudtok mindenért...
nézzétek a jó oldalát!
............
gondolkodnom kell... pillanat.....

Ha 10 év múlva játszunka finnekkel, akkor az lesz a baj, hogy a finnek 12 éve együtt vannak mi meg csak 10...ergo most már soha nem fogjuk megverni őket. Szerintem a feröer is vagy 4 éve együtt van...mi lesz ott. Bele se merek gondolni.

 Milchram - Lőrincz, Kriston, Kiskapusi, Kasik - Turbék, Máriási, Lendvai, Galaschek -
Tiefenbach, Egressy

a legdühitőbb az hogy fel sem fogják hogy a saját szakmájukban milyen szakmai szintet és mélypontot jelent mikor hazai pályán lefocizza őket egy finn válogatott 

 KO_M0205kezdo640.jpg

 Pintér újoncai: Lejt a pálya?

 minek eröltetni ez a foci dolgot? Beszéljen már valaki [cenzúrázva]-al, Ghánában se nyomják a műkorcsolyát! 

 Lehet, hogy nem minden edző professzor. De minimális intelligencia szerintem kell egy edzőnek. [cenzúrázva] viszont sajnos egy sötét, bunkó paraszt. És hogy viselkedik a vonalnál ? És hogy beszél ? Hogy néz ki ? Egyszerűen szégyen ez az ember.

Egy pozitív kérdés: Mikor mondasz le,te [cenzúrázva][cenzúrázva] őőőőő [cenzúrázva] [cenzúrázva]?

Sáfár - Aczél - Vadicska, Szlezák, Plókai, Mracskó - Lehota, Jagodics, Limperger,
Lengyel F. - Zvara

embarrassed-chimpanzee.jpg

Minden úgy történt, mint az ETO meccseken, rúgtunk egy gólt aztán védekezés ezerrel. Csak egy baj van ez nem NB-I. Ez látszott akkor is, amikor a Győr a nemzetközi kupákban szerepelt. Ennyi [cenzúrázva]  taktikai repertoárja, ami a válogatotthoz nagyon kevés, a habitusáról meg szó se essék! 

A kapitány elmondta, volt olyan játékosa, akin nem látta azt az alázatot, amit szeretett volna."

Fú vazze,tudsz még ilyen elcsépelt szlogeneket ? Mert a szakma az láthatólag magas neked.Egyébként a focit nem alázatra, hanem gólra játszák.Nyilván az abaj Szalaival és Husztival is hogy nem látni rajtuk az alázatot a hülye főnökeik iránt.:)

Nem tudom mit akartok, a negyedik hely teljesen reális...azért nem jár pótselejtező? Nem? Kár..megnéztem volna, hogy Ciprus kipiccsant minket, kb. 4-5 góllal...

[Cenzúrázva] ugyanazt a nívós edzői iskolát járta, mint Egérbá.

 89d456c8b907ab9.jpeg

 [cenzúrázva] Attila modern focit próbál tanítani a válogatottnak.

Attila, ehhez ragaszkodj a jovoben is....veresèg esetèn az ujsàgiro ès a szurkolo a hibàs....ebbol baj nem lehet. Èpitkezz tovàbb a pozitivumokra èpitve, amit alàbb hosszan soroltak a kommentelok, csak most nem volt idom legorgetni a hozzàszolàsokig... Azèrt egy pszichologus nem àrtana a csapat mellè, ha vèletlen mègis godorben lennènk, csak nem làtjuk, mert a hozzààllàssal ugye nem volt gond !

Sziasztok! Vanczák Vilmos vagyok és ez itt a Jackass! 

 

Címkék: valogatott fodbal


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr605845638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amatőr 2014.03.06. 10:17:52

Azért még tizenvalahányezren reménykedtek! Sőt, fizettek is!
süti beállítások módosítása