Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Rust szépségei...

2014.06.06. 13:49 victory00

 ...nem a vörösesbarna vas- oxid méltatása, hanem könnyed VB kedvcsinálónk újabb epizódja következik. Fogadják szeretettel a Kedves Blog olvasók:

 Rust egy városka Ausztriában, Burgenland tartományban. A történelmi Magyarország legkisebb szabad királyi városa, amelyben, a hagyomány szerint állítólag minden házának kéményén gólya fészkel.

Ebben a kis városban rendezték meg a napokban – immár a Bloggal együtt Brazíliára hangolva – a világbajnokságra kijutott nemzetek szemrevaló hölgyeinek már-már hagyományosnak mondható szépségversenyét. A bizonyára rendkívül izgalmas "összecsapások" a VB lebonyolításának rendjét követték: 32 résztvevő, nyolc négyes csoport, két legszemrevalóbb továbbjutó a nyolcaddöntőbe, majd egyenes kiesés elve alapján választódott ki a legszebb, aki jelesül egy kolumbiai hölgy, Daniela Ocoro Meíja lett. Az első számú udvarhölgy Felizia Kitchings, a bronzérmet pedig a könnyen megjegyezhető nevű ecuadori Laritza Libeth Parraga Arteaga szerezte meg.

rust első három.jpgEcuador, Kolumbia, Egyesült Államok

Daniela díja a gondolom nagyon szép erkölcsi siker mellett majdnem egymillió forintnak megfelelő euró volt...A hölgy szerint a világbajnokságot is Kolumbia nyeri. Meglátjuk jobb tippelő-e Bettánál.

daniela.jpg

Daniela 2.jpg

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr746267427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása