Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Juhász és kérői: Töke van a menyasszonynak?

2013.02.08. 12:56 A szerethető dózsás

Juhász Rolandot szóba hozták Európa szinte minden csapatával. A híreknek egy közös pontja van. Nem lett az üzletből semmi. Az újságok hazudnak (mind?)? Vagy valaki kavarja?

2012February20Monday190708ju_cr.jpg

Az Anderlecht vezetői szerint Juhásznak saját pénzéhsége miatt nem sikerült eligazolnia. Bár önmagában a tény nem döbbentene meg, mégis nehezen hihető. Papíron a vevő és az eladó kell először megegyezzen az árról, aztán kezdhet el tárgyalni a játékos (ügynöke) a vevővel. Márpedig az Anderlecht ilyen megegyezésről nem számolt be, annak ellenére, hogy ezzel alátámaszthatnák álláspontjukat.

A továbbiakban megvizsgáljuk, hogy az évek alatt Juhászt milyen csapatokkal hozták szóba, illetve, hogy milyen piaci értéke volt körülbelül.

2009 április 28 (ár 4 millió font)

Csapatok akikkel szóba hozták: Inter Milan, Olympique Marseille, Lille és Saint-Étienne, Newcastle United, PSV,Schalke, Fiorentina
Cikkek ebből az időből sportfórum, independent focitipp

2009 május 17 (ár: 5 millió font)

Csapatok: Aston Villa, Arsenal, Tottenham, Bolton, Hull
Forrás: dailymail

2009 augusztus 11 (ár: 6 millió euro)

Csapat: Bayern München
Forrás: Nemzeti sport
Kevés olyan játékos van, aki nemet mondana a Bayern München hívó szavának. Sosem tagadtam, hogy Európában a Bundesliga a legszimpatikusabb bajnokság a számomra, a bajorok pedig magasan kiemelkednek a mezőnyből. Bárkit szívesen meghallgatok, az elmúlt hónapokban sem volt ez másként, mindössze egy kikötésem van a leendő klubommal kapcsolatban: a váltás előrelépés legyen. A Bayern ebből a szempontból is tökéletes döntés lenne” – mondta Juhász a Nemzeti Sportnak.

2011 július 29 (ár: 4 millió euro)juhaszka.jpg

Csapat: Glasgow Rangers
Forrás: HVG és dailymail

2011 november 18 (ár: 2.6 millió font)

Csapat: Celtic
Forrás: heraldscotland

2012 április 24 (ár: 3 millió euro)

Csapat:Mönchengladbach
Forrás: HVG

2012 május 18 (ár: 2.5 millió euro)

Csapat: Besiktas
Forrás: origo

2012 június 5 (ár: 3 millió euro)

Csapat: Dnyipro Dnyipropetrovszk
Forrás: Nemzeti sport

2013 január 1: (ár: 2.5 millió euro)

Csapat: Sunderland
Forrás: dailymail

2010 január 3 (ár: 1 millió euro)

Csapat: Trabzonspor
Forrás: Nemzeti sport

Természetesen Törökországban is található olyan hely, ahol a körülményeket nem érheti kritika - gondolok elsősorban Isztambulra -, ám nem vagyok biztos benne, hogy Trabzon városa pont ilyen. Az én értékrendemben csak a harmadik fontos tényező, hogy milyen szerződést tudok kötni.

Juhász sajnos továbbra sem talált magának csapatot, az egykor álomszerű anderlechti évek mára szinte rémálommá változtak.

Címkék: magyar foci futball


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr575060810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fodbalista (törölt) 2013.02.08. 17:15:59

Nagyon jó kis játékos volt Juhász tanár úr kb. 2 évvel ezelőttig, éveken át. Akkor nem tűnt komolytalannak egyik ún. ajánlat sem. De a svédek ellen, emlékszem, már örültem, hogy nem játszik, és Korcsmár azonnal bizonyította, hogy megvan az új középhátvédünk (azóta egyre erősebb bizonyításokkal szolgál meccsről meccsre).

Valami történt, talán töke nőtt, nem tudom.

De jelenlegi formájában örülhet, ha felveszik dodónak egy magyar középcsapathoz valahol Lipták díjszabásának fele-kétharmada magasságában.

spyglass 2013.02.08. 19:46:10

Végre megírhatom, hogy egyrészt egy vicc ez a felsőtest, ilyennel csoda, hogy sportoló valaki, másrészt nem kell már ezen nagyon gondolkodni, jön hozzánk, fizut közvetlenül a kincstárból kap. Majd mi rendbe szedjük az ürgét, a magyar válogatott örökké hálás lesz majd, hogy visszakapja a legjobb védőjét, Korcsmár mellé.

Fodbalista (törölt) 2013.02.19. 18:41:04

Juhász tanár úr dodó lett.
süti beállítások módosítása