Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Csányi és a haverok

2015.04.03. 17:30 bigacsiga

A cikk csúnya szavakat tartalmaz, elolvasását senkinek nem ajánljuk.

Megválasztották hát újra. Csányi elnök urat. Annyi mindent el lehetne mondani. Oldalas cikkeket írni róla. Kivesézni amit mondott és nevetni, nevetni, hogy mekkora parasztvakítás az egész. Hogy ez az ember, aki privatizálta önmagának az OTP-t, akit Magyar Érdemrend nagykereszttel tüntettek ki a Haverok - MIÉRT, mondja meg valaki kérem? -, ez az ember teljesen hülyének nézi az embereket. Full retardált ostoba barmoknak. Nemcsak a szurkolókat, az egész országot. Hiszen az egész ország fizeti az MLSZ elköltött tízmilliárdjait, a stadionokat, a mára teljesen reménytelen akadémista nevelés milliárdjait, a játékosokat, a vezetőket, az MLSZ közgyűléseken felzabált pogácsákat, mindent. Ne feledje, ezt Ön és én fizetem. Ezeknek a teljesen sikertelen magyar focit évtizedek óta vezető embereknek, ezeknek jut a pénzünk. Akik nevetségessé tették a világ legnépszerűbb sportágát itthon. Akik teljesen leépítették itthon ezt a sportágat.

jo-dontesek-szakertelem.jpg
Jó döntések, szakmaiság. Gucci öltönyök.

Ezeknek az elnököknek, vezetőknek, tagoknak fizetünk mi az adónkból. Akik gyűlölnek minket. Akik kirekesztenek minket. Akik regisztrálnak minket. Akik szkennelnek minket. Akik mindent megtesznek azért, hogy gyűlöljünk meccsre járni, akik minden politikai és anyagi hatalmukat arra fordítják, hogy hazudjanak rólunk, szurkolókról. M1, közrádió, sporttv, újságok - az ő szócsövük. Hogy mi vagyunk a rasszisták, mi vagyunk az állatok, hogy minket kell megregulázni, hogy minket kell fegyelmezni. Ők, akiket önmaguk törvényei védenek. Nemcsak a pogácsát zabálják fel, nemcsak tanácsadói és munkadíjat kapnak milliókat havonta, olyan elcseszett rendszerek mint szurkolói kártya-szkenner-semleges kártya ötletetelésre és annak megvalósítására, hanem szélsőséges esetben a kisember megtakarításit tüntetik el. A legundorítóbb dolog! Lásd a megbukott MLSZ elnökségi tag, Tarsoly Csaba. Vagy az állami OTP-t magának harácsoló, 200 milliárdos vagyonnal rendelkező Csányi. Nem a facebookot találta fel, a golyóstollat vagy a Rubik kockát, nem ebből vannak a milliárdjai. Hanem belőlünk. Lopás? Talán nem. Erkölcstelen? Igen. 

bundaskenyer.jpg
Cikkünk helyhiány miatt a bundát nem is említi. Pedig a magyar foci egy alappillére.

Ilyen emberek hoznak döntéseket, ilyen emberek mondják meg, mi legyen, ilyen emberek rendszabályoznak. Hogy mondják ezt? A farok csóválja a kutyát? Százmilliárdot eltüntető Tarsolyok, fulldebil, még a nevében is hazudó, Kispestet tönkretevő Hemingway-ek, verőlegényekkel operáló listás Kubatovok, állami kaszinós Szimák, rollingstones-os Kósák, három évtizede az MLSZ-ben semmit sem csináló Berzik, tehetségtelen, ostoba, pöffeszkedő beképzelt emberek határozzák meg a focit, költik el a milliárdjainkat és néznek közben hülyének minket. Karöltve a médiájukkal, a lelkendező Mezeivel, a seggnyaló Faragóval és a többivel, egytől egyig. Hogy tudnak ezek az emberek a tükörbe nézni? Miért nem köpnek fel és állnak alá?

Végtelenül szomorú az egész.

A szurkoló csak ki akarna menni arra a kurva meccsre. Függetlenül attól, hogy kurva drága a jegy, hogy kurva drága a büfé, hogy a "legmodernebb" stadionban nem lehet wc-re menni, annyira alultervezett az egész, függetlenül attól, hogy a foci nevetségesen szar, és olyan messze vagyunk az európai középmezőnytől mint még soha.

szkenneljmosolyoggva.jpg
Szkennelj mosolyogva!

Én csak ki akarok menni a barátnőmmel-barátommal, akárkivel szombat délután. Nem akarom előtte elvinni egy irodába regisztrálni. Nincs rá időm, kedvem, energiám. Nem akarom egy géphez elvinni szkennelni. Úristen, minek? Milyen megalázó? Csak ki akarunk menni arra a kurva meccsre. Ha annyira kell, bediktálom a nevemet, amikor jegyet veszek online vagy offline. Megteszem. De a seggostoba kártyarendszer minek, kinek? Nem elég hosszú még mindig Kubatov listája? Kubatov, Csányi excel listával törli a seggét? Mi az, hogy a haverom akinek más csapathoz van már szurkolói kártyája, nem tud kijönni velem a Fradi meccsre a hazaiba, békésen szotyizni az oldallelátón? Mert a semleges szektor, ha egyáltalán van, 10.000 forint a Fradinál, oda talán mehetne. Ahová én minek menjek, ha van bérletem? Milyen elmebajos, ostoba ember volt ez aki ezt az egész rendszert kitalálta? Milyen beteg elmék azok, akik jóváhagyták? Hogy képzelik ezt, hogy mondhatja erre Csányi, hogy sikeres és szeretik a szurkolók?

sikerescsapat.JPG
15 milliárd a stadionra, évi kb. kétmilliárd közpénz a csapatra. Csak ide. A nézők széknek öltöztek. 

Kinek hazudtok? Meddig még? Mikor takarodtok végre el, ostoba élősködők, a kártyátokkal, szkenneretekkel együtt?
A népnek lehet hazudni. Lehet évekig, néha évtizedekig, volt már rá példa. Lehet a butaságra alapozni. De ha már túl széles lesz a réteg, aki rátok gondolva csak köpni fog egyet, akkor nektek már menni kell. És ez az idő már nagyon közel van. Újraválaszthatjátok magatokat egymás közt, egymást hátbaveregetve. Csinálhattok egyharmadból kétharmadot. Hazudhatjátok azt, hogy sikeres az, ami sikertelen. A gyűlölt kártyára és a gyűlölt szkennerre hazudhatjátok azt, hogy szeretik a népek. Megtehettek bármit.

Még.

Kedves Csányik, Kubatovok, Hemingwayek, Sipos Jenők, Tarsolyok, Berzik, Bánki Erikek! Ne egyezkedjetek a szurkolókkal. Ne magyarázkodjatok. Ne "finomítsatok" a rendszeren. Nem kell, köszönjük!  

Takarodjatok!

Címkék: mlsz nb1 csanyi


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr997336626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zotyasa98 2015.04.03. 17:51:45

Nem kellene a kétfarkúkutyás demagógia kalkulátor mintájára közpénzt pogácsába átszámító kalkulátort kreálni?

Millerdraft 2015.04.04. 11:19:23

Lehet rugózni a pogácsán, és kiemelni a cikkből, sajnos az akadémiák egyetlen napjának költségéből minden magyar állampolgárnak lehetne adni fél kiló pogácsát.Aki nem látja, hogy milyen arány van a focira elköltött milliárdok és az nb1 színvonala között, az vagy vérFideszes vagy egyszerűen barom!

József Hoffmann 2015.04.19. 20:37:46

És mégis megtelt megint a (Fradi) stadion. Egy hónap alatt másodszor!
Hajrá magyar foci!
süti beállítások módosítása