Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Top 5: A magyar focivilág leggálánsabb ajándékai

2013.02.15. 05:33 A szerethető dózsás

5. A Loki stadion egy darabja (fadoboz, kb. 20 forint)

Ünnepélyes keretek között elkezdték bontani Debrecenben a régi Nagyerdei Stadiont. Kósa Lajos polgármester a régi játéktérből kivágott darabokat adott át többek között Szima Gábor tulajdonosnak, Kondás Elemér vezetőedzőnek és Dombi Tibornak, a gárda játékosának is.

bontas4_1.jpg

4. Mészöly: 21000 forintért tankoltam 

"A püspök úr (Tőkés László) meg a fia hívott meg engem Nagyváradra, éppen Törökországban voltam, ott hívtak fel, hogy tiszteljem meg a NAC ünnepségét. És én mentem, a saját kocsimmal, huszonegyezer forintért tankoltam" - emlékezett Mészöly a tavaly novemberi eseményekre. "És akkor azt kérdezte a Buzánszky, mit keresek én ott? Én, aki 122-szeres válogatott vagyok, hatvanegyszer játékosként, hatvanegyszer szövetségi kapitányként. De ezzel én befejeztem, ezzel a témával már nem akarok többé foglalkozni."

 

download.jpg

3. Dzsudzsák:  50 labdát ajándékozott (200 000 forint)

Hálás volt azért Dzsudzsák Balázs, hogy lehetőséget kapott a Győri ETO FC csapatától, hogy mielőtt újra csatlakozott volna januárban a Dinamo Moszkva együtteséhez, pár napot a zöld-fehérekkel együtt készülhetett a tavaszi megmérettetésekre. A válogatott középpályás ajándékkal is kedveskedett a klubnak, amely éppen ötven éve nyerte első bajnoki címét. Dzsudzsák Balázs stílusosan 50 Puma labdát ajándékozott az ETO-nak, amelyet az utánpótlás csapatok használhatnak majd.

aaa.jpg

2. MLSZ ajándékutak Európa bármely pontjára (évi 20 millió)

''A válogatottban szereplő játékosokkal és a klubjaikkal való kommunikáció személyes kapcsolatokon keresztül történik. Ez annyit jelent, hogy az „Egervári-stáb” minden tagja fáradtságot nem kímélve utazott(zik) a kerettagokhoz, megnézik mérkőzéseiket, folyamatosan egyeztetnek velük a formájukról, állapotukról. Csoportellenfeleinket is több alkalommal nézték meg, Kenyeres Imre, Csábi József, Gellei Imre, Bognár György, hogy csak néhány kollégát említsünk, akik segítették a szövetségi kapitány munkáját. Ugyanígy a stáb tagjai nyitottak azoknak a nemzetközi mérkőzéseknek a megtekintésére is, amelyek - ha nem is közvetlenül, hanem közvetve - segíthetik felkészülésünket a mérkőzésekre, azzal, hogy információkat adnak a nemzetközi futball trendjeikről.''

d000108E10762d29a16c4.jpgFizetett MLSZ megfigyelő 

1. Állam bá': 15 milliárd forint Loki stadion

 news-20101111-11062060-411077491.jpg

 

Címkék: fodbal


4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr625063436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fortune hai 2013.02.15. 14:00:01

Dzsudzsáké szerintem tényleg szép gesztus, irónia nélkül.

Fodbalista (törölt) 2013.02.15. 14:20:41

@fortune hai:

Szerintem is rendben van, nem néger Dzsudzsák attól még, hogy felvitte az Isten a dolgát. Spontán ajándéknak meg teljesen jó az a pártucat labda az ifiknek, még csak nem is a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek.

Biztos lesz majd nyírlugosi fodbalakadémia is, de az meg nem olyan, hogy ebéd előtt gyorsan építesz egy akadémiát. Annak meg mi értelme lett volna, hogy mindenkinek ad egy aranyrudat, attól senki nem fog jobban fodbalozni, csak betalálja utána mindenki, hogy neki is adjon aranyrudat, telik rá, hiszen a kocsiján a szelepsapkák is többet érnek, ne legyen már genyó.

Emi2 2013.02.15. 15:53:14

Dzsudzsák nálam teljesen pozitív, ahogy kezeli a sztárságot. Persze vannak kilengések (kinél nincsenek), de akár ahogy a múltkori autós baleseténél viselkedett, vagy ez a győri dolog is, mind mind teljesen korrekt, soha rosszabb arcot.

Fodbalista (törölt) 2013.02.15. 16:43:57

@Emi2: Dzsudzsák nem ment üres kézzel vendégségbe, de nem is akar fejőstehén imidzset kialakítani magáról. Ez teljesen korrekt, nem hasonlítanám össze azzal, amikor valaki más pénzén krőzuskodik. Az 50 labdával több száz gyereknek segített abban, hogy olyan focisták lehessenek, mint amilyen ő. Mert labdán kívül más nem nagyon kell hozzá, na jó, egy jó pálya, de az adott volt.
süti beállítások módosítása