Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Egy hónapig elhúzva egy forduló - ezek megbolondultak?

2013.03.28. 00:36 bigacsiga

Bár még nincs április elseje, az MLSZ azonban már meglepte a magyar focirajongókat egy tréfával, ami annyira vicces lett, hogy legszívesebben sírnánk. Mi történt? Mint tudjuk a Március 15-i forduló az nb1-ben elmaradt a nagy havazás és szélátfúvások miatt. Az MLSZ nyilvánosságra hozta mikor kerül megrendezésre ez a forduló. Hát lássuk, de nem fognak hinni a szemüknek!

Szombathelyi Haladás–Videoton FC  2013. április 3. (szerda) 16.00 
Pécsi MFC–Kaposvári Rákóczi 2013. április 9. (kedd) 16.00
Lombard Pápa–DVSC-TEVA 2013. április 10. (szerda) 18.00
Egri FC–MVM Paks  2013. április 10. (szerda) 18.00
FGSZ Siófok–Diósgyőri VTK  2013. április 16. (kedd) 16.00
Bp. Honvéd–Ferencváros 2013. április 16. (kedd) 20.30
KTE Phoenix Mecano–Győri ETO FC2013. április 23. (kedd) 18.00
Újpest FC–MTK Budapest 2013. április 30. (kedd) 18.00

Igen, nézzék meg jól! Ez egy elmaradt forduló pótlása. Nem több fordulóból a meccsek, nem kupameccsek, nem barátságos meccsek áprilisban, nem. Ez egy elmaradt forduló pótlása. 6, azaz hat különböző napon, egy teljes egész hónapon át! Kedves olvasóink, ha ez nem világcsúcs, akkor semmi.

facepalm.jpgEz nem kisteleki hanem egy facepalm

Szerényen csak annyit kérdeznénk: miért? Vagy azt, hogy és ezt így hogy?
Nincs válogatott meccs áprilisban.
Nincs egy darab kupacsapatunk sem természetesen versenyben a nemzetközi kupákban.
Egy darab ligakupa döntő van, és négy darab Magyar Kupa csapat van. Miért nem tudják egy, esetleg két nap alatt lezavarni az elmaradt fordulót? Mi akadálya van? Egészen hihetetlen ez, egyszerűen ledöbben az agyunk és leblokkolunk annyira nem találunk magyarázatot erre a fantasztikus profizmusra amit az MLSZ ismét, mint mindig a szurkolók érdekeiért megtesz! Mert ugye az világos, hogy minden szurkoló szeret olyan táblázatokat nézegetni hetekig, ahol vannak csapatok akik kevesebb meccset játszottak. Hát nem sokkal jobb az úgy? Nem.

De a szurkolók maximális kiszolgálása, ami minden MLSZ fórumon vastagított betűkkel szerepel a .pps prezentációkon jól látszik a meccsek kezdési időpontján is. Kedd, 4 óra. Hát nem? Érzik önök is, ez mennyire ideális időpont? Nem dolgoznak már sokan ebben az országban, de ha valaki igen az jó eséllyel kedd 4 órakor igen. És aztán? Ne menjen meccsre! Köszönjük MLSZ. De a kedd vagy épp szerda hat óra mennyivel jobb, nem? Mert nem lehet hétkor, akkor már ütközne a Barátok Közttel! Vagy önök értik, miért nem? Van még jobb is, szerda fél kilenc! Hát ez a legjobb! Ha a stadion mellett lakik a kedves szurkoló, akkor hétköznap 11 órára haza is ér. Ha vidékről látogatna, vagy idegenbe menne, akkor éjfél és hajnali kettő közt hazaérhet, persze csak ha kocsival jön, az utolsó vonatot vagy buszt jó eséllyel nem éri el.

Javaslatunk az lenne az MLSZ felé, hogy gondolják át ezt az egészet még egyszer. Nyolc elmaradt meccs van. Legyen nyolc különböző nap. Legyen egy meccs mondjuk hajnali háromkor! Utána be lehet menni munkába, elvinni a gyereket oviba, ésatöbbi! Legyen egy meccs délután egy órakor, mondjuk csütörtökön! Meghosszabított ebédszünetben ki lehet ugrani megnézni egy jó Siófok- Diósgyőrt! De még jobb ötletünk van, ne csak nyolc különböző napon legyen ennek az elmaradt fordulónak a meccsei, hanem nyolc különböző hónapban! Az lenne a legjobb. Például, szerintünk legyen az Eger-Paks elmaradt meccs Októberben. Mert miért ne?

Kedves MLSZ, köszönjük, ismét nagyot alkottak!

(Egyébként a hivatalos indoklás az, hogy így a szerződés szerint tudják a meccseket közvetíteni... Na de könyörgöm, ki néz a tévében délután 4-kor meccseket?? Miért kell így szétszórni egy fordulót? A pénz beszél, a kutya ugat a szurkoló meg le van szarva. Mint mindig.)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr155176849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fradista Utazó · https://rajnaikozepkor.blog.hu/ 2013.03.28. 08:07:00

Amellett, hogy teljesen egyetértek a szerzővel, még külön jelezném, hogy a felsorolás szerint az összes mérkőzés tavaly lesz.
süti beállítások módosítása