Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Mi is szeretjük a szexet! +18

2013.04.11. 19:33 Rich.mond

Megdöbbentő! Szenzációs! Szepesi Nikolettet, egykori úszónőnket megdugták. Elmondása szerint többször is. Nem is akárkik, hanem sportolók. A nők többsége feltehetőleg a vízilabdás és úszó numerák miatt irigyli újdonsült botrány-celebünket. A férfiak pedig feltehetőleg azért, mert a jelek szerint nem csak a dicsőség miatt érdemes hajnalban kelni és lehúzni pár kilométert. Az ember kezdene megnyugodni, amikor valaki tíz év úszás után legfeljebb országos hetedik lesz és nem olimpiai bajnok erre tessék! Kár lenne tagadni, hogy Szepesi Nikolett jó nő, kevesen rúgnák ki maguk mellől a medencéből.

vecses.facepress.hu

Önmagában egyébként senkit sem zavar, ha egy sportoló, sportolónő sűrűn bonyolódik kalandokba. Lehet magunkról azt gondolni, hogy ennek világgá kürtölése forradalmi, tabudöntögető, a nők felszabadulásának a kezdete, de ez már húsz éve nem igaz Magyarországon sem. Sőt, Szepesi azért úszóválogatott lett és szerzett egy EB-bronzot, ami azért nem akármi. Nem egy Egerszegi-szint, de azért nagyon kevesen tudják utána csinálni, ezért feltétlenül tiszteletet érdemel. Bulik, pia... ez pedig főleg nem újdonság sem minálunk, sem külföldön -elég csak Mészöly Kálmánra, vagy Paul Gascoigne esetére gondolni.

Hogy mivégre gondolta úgy, hogy tapasztalatait meg kell osztania a nagyérdeművel, arra is nagyon egyszerű a válasz: a könyvért kapott pénzért. Végső soron így tényleg forintosítani lehet azt a sok-sok forró, vagy kevésbé forró éjszakát. Nem is értjük, hogy miért gondolta, hogy valaki esetleg kurvának tartja.

Nem tudom, önök közül ki mennyire díjazná, ha pár év múlva volt barátja/barátnője vagy jelen esetben alkalmi kapcsolata kifejtené, hogy teljesítményfokozás céljából rántotta magára, de egyébként nem volt egy nagy szám.

"Abban viszont biztos vagyok, hogy sok nő szívesen lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha – hát nem hűha..."

De az írónő a beszélgetés szerint már lezárta a múltját és csakis előre tekint - 25 éves, érett nőként. Tette ezt úgy, hogy már kétszer vonult vissza. Másodjára 23 évesen. Nem sokat gondolkodott azon, hogy félrecsúszott sportolói karrierje után mit kezdjen az életével, hanem viharos gyorsasággal celebbé vált, mint a "szexbotrányairól elhíresült egykori úszócsillag". Ám ebben is jóval megelőzték -már az 1988-as, Szöulban megrendezett Olimpiai Játékokon sem csak a zászlópóznák álltak.(A linkre kattintva felnőtt tartalmat láthatnak)

Ráadásul ők tényleg nem haszonszerzés céljából dugtak, hanem mert jól esett nekik.

Mi is szeretjük

Őszintén megvalljuk, hogy a hírt olvasva szerkesztőségünk több tagja is jéggé dermedt a rémülettől. Sokan járunk kisebb-nagyobb rendszerességgel uszodába, vagy sportolunk egyebeket -foci, kosár és kézilabda, küzdősportok. Izmosak és jóképűek vagyunk, így akár magunkat is visszaolvashatjuk a botránykönyvben, mint nők irigységének tárgyait. Már most szeretnénk leszögezni, hogy az már nagyon régen történt. Akármit is írt rólunk esetleg Niki, mindenkinek jobb lesz, hogy ha mi mondjuk el. Ne tőle tudják meg! Szeretném előre bocsájtani, hogy ezek bizony megrázó vallomások lesznek és szerkesztőtársaim valójában nem is adták beleegyezésüket abba, hogy lerántsam titkaikat. De jó reklám lesz készülő The horny blogger boys könyvemhez és az így szerzett pénz bőven kárpótol a közös emlékekért a barátságért. Legalábbis a fenti példát elnézve.

Újpesti szerzőtársaim állatok. Teljesen elmebetegek, ha szexről van szó. De egyébként nagyon szeretnek szexelni. Csapatuk rendőrmúltja nem kevés perverziót plántált beléjük, de ha nekik így jó, akkor nincs okunk beleszólni.

Miller Draft és Maribor családi nyaraláson

Gondolom senkit sem lep meg, hogy a legerőszakosabb hajlamúak a fradisták. Ők nem nagyon szeretik, ha a nő mondja meg, hogy mit hová szeretne tenni. Mivel meglehetősen sok a fradista, ezért nem feltétlenül szeretnek szex közben elvonulni a világ elől. És ezek még aközben is csak a Fradijukra tudnak gondolni. 

Bigacsiga partifotóiból válogattunk. Pirosban egy fradista vendégjátékos

Gondolom senkit sem lep, ha a kispestiek éjszakái olyan forrók, mint az afrikai szavanna. Bizony, a XIX. kerületben még az afrikai idegenlégiósoknak is kisebbrendűségi érzésük van!

Többek között ő is megvolt Nóbádi iz dernek

 Tompus ugyebár MTK szurkoló. Ezt nem kívánjuk ragozni. Ő az, akinek péntek esténként mindig fáj a feje és nem akarja. Viszont a hét maradék hat napján nem unatkozik.

Remélem, most már önök is elhiszik, hogy hús-vér emberek vagyunk. Többet nem kívánjuk bizonygatni, de szeretjük a szexet!


A folytatásban még elképesztőbb vallomások és napfényre derülő szerkesztőségi titkok!

 Ajánljuk szíves figyelmükbe blogunk két állandó szerzőjének regényét. Lepje meg szórakoztató magyar könyvekkel szeretteit, barátait Újévre, születésnapra, vagy névnapra!Városok,stadionok kocsmák. Igazi magyar futballregény, a magyar labdarúgás egy igen sötét évtizedéről - számtalan olyan örömről, bánatról, amit csak egy magyar szurkoló ismerhet és élhet át. Facebookon is. A linkre kattintva minden további információ megtalálható a könyvről (ajánló, részlet, hol kapható?). Ezen felül ajánljuk blogunk másik állandó szerzőjének e-könyvét is, melynek címe, a Nagy titok.

Címkék: szex úszás


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr35217351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása