Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Viadukt SE - Híd a negyedik fordulóba?

2013.09.24. 11:01 Nóbádi iz der

Ma és holnap rendezik a Magyar Kupa 3. fordulójának összecsapásait, a továbbjutás  egyelőre továbbra is egyetlen mérkőzésen dől el. Az első osztályú csapatok a két újonc (Mezőkövesd, Felcsút) kivételével még ebben a körben sem vesznek részt, de blogunk néhány munkatársa egyszerűen már nem bírja tovább, és rettenetesen ki van szomjazva éhezve a hazai kupamérkőzések hangulatára. Így hát mindenképpen kapóra jött, hogy egyik autoritásunk szűkebb pátriájának csapata érdekelt lesz a holnapi párharcok során. Matuska Szilveszter kései utódaitól félve mi semmi esetre sem vonattal közelítjük meg a helyszínt, ennek ellenére többen is ott leszünk a 15 órakor kezdődő Viadukt-Tópart-Biatorbágy (megye I) - Futura Mosonmagyaróvár (NB III) mérkőzésen. Ha lehetősége van rá, tartson velünk Ön is, hiszen ennél kedvezőbb alkalom még úgysem kínálkozott rá, hogy megtartsuk a Válogatott Blog történetének I. Író-Olvasó Találkozóját! A várható hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes jóval előbb megérkezni, mi terveink szerint már dél körül ott leszünk!

viadukt.png

A Viadukt SE csapatában az előzetes várakozások alapján több, volt NB I-es játékos mit sem kopott tudásában is gyönyörködhetünk majd: Szmiljanics, Nikolov, és a játékos-edző Nagy Lajos is a hazai csapat szerelésében léphet pályára a mérkőzésen.

Jöjjenek el Önök is, és szurkoljuk ki a helyi kiscsapat újabb továbbjutását! A pálya fekvése a zöldövezetek rajongóit is maximálisan kielégíti.

biatorbagy-e1326358553938.jpg


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr605530928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása