Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Superhuman az NFL-ben

2013.11.28. 21:06 A szerethető dózsás

A clevelendi Browns szerződést ajánlott Alex Tanney-nek. Tanney a monmouth-i egyetem (Illinois állam) csapatában volt quarterback és összesen 157 touchdownpasszig jutott. Ezzel ő tartja az egyetemi bajnokság passzcsúcsát. Mindez azonban nem volt arra elég, hogy bármelyik NFL csapat a drafton helyet szorítson neki. Alex harmadosztályú csapatban játszott és ritka az olyan év, amikor a drafton valaki ilyen mélyről hallja a nevét.

monm-tanney-sacked-kjs-295x235.jpgHarmadosztályú védővel a ''nyakában''.

Alexnek azonban van egy különleges tulajdonsága: eszméletlenül pontosan dob.

Ez egy hosszabb videó, de érdemes végignézni, minden egyes trükk megérdemli a figyelmet. Különösen a két biciklis áldozat a végén. Közben abba is betekintést nyerhetünk milyen sportlétesítményei vannak egy apró (1400  diákos) egyetemnek. A videót közel négymillióan tekintették meg.

NFL-rajongóknak itt egy találós kérdés is: mi az ítélet, ha Alex a kapufa segítségével passzol egy csapattársának?

A hihetetlen teljesítmény a History Channel Superhumans sorozata készítőinek is felkeltette a figyelmét, és az alábbi videóban mérték fel, mire képes Alex. Az, hogy 50 méterről 5 centi pontosággal 5-ször egymás után eltalálja a céltáblát, szinte hihetetlen.

Nem a Browns az első NFL csapat, aki felfigyelt Tanney-re. A quarterback korábban megfordult a Chiefs és a  Cowboys csapatánál is, ahol edzőmeccseken kapott epizódszerepeket, de már a szezonkezdet előtt ketették a keretből. Kérdés, hogy most tudja-e bizonyítani, hogy az NFL-ben is kamatoztatni tudja a pontosságát. Ehhez a Clevelendnél minden adott. Az elsőszámú quarterback, Jason Campbell, sérült. Helyettese, Brandon Weeden hamar elveszette a nézők bizalmát. A Clevelend négy meccset nyert és hetet veszített el, rájátszásra nincs esélyük: most lehet kísérletezni. Tanney-t az is segíti, hogy a szabályok miatt három hétig nem tehetik ki a keretből, mert egy másik csapat tartalékai közül igazolták.

5uQzb.St.58.jpegBírja-e a gyűrést? A képen egy Cowboys előszezon-meccsen.


A Browns edzői mindenesetre azt mondják, nem látták a videót és nem érdekli őket, hány méterről tud egy mozgó autóban ülő embert eltalálni. Egy érdekli őket: elég pontosan dob-e, ha az ellenfél is feni rá a fogát.

Címkék: nfl


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr645666097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása