Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Top 5: Miért nem járunk meccsre?

2013.02.05. 20:20 A szerethető dózsás

Az MLSZ emelni szeretné a focimeccsre járók számát. Az alábbiakban azt az 5 legfőbb okot soroljuk fel, ami elriasztja a békés polgári családokat a meccsre járástól.

 

 

5. A stadionok állapota:

 

 

magyar_foci_jpg.jpgimages (1)_1.jpg

4. A magyar sztárok:

 

7.jpg

540.jpg

 

 

3. A játékvezetők:

 

d0001959Fff188faab1ce.jpg

 

2. A bunda:

40_o_bunda-1-GREBB-2HAS.jpg

1. A vezetők:

 

 

 

csaplarmatyi.jpgdvtk-leisztinger-kriza.jpg640tarsoly.jpg

tolnai_sandor.jpg42953.jpg

Címkék: fodbal


4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr35063422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fodbalista (törölt) 2013.02.05. 20:57:54

Én egész sok meccsre járok, de MLSZ által szervezettre legfeljebb udvariasságból vagy kötelességből.

Szarházi banda, hadd ne szedjem pontokba, miért. És már nem is érdekel túlzottan, de a többi "nemzeti" bajnokság sem igazán.

Egyedül a válogatottak meccsei és a magyar válogatottak prémium meccsei érdekelnek, főleg természetesen a magyar válogatottéi, azokat mindig megnézem, már ha közvetítik, és nem mutyizzák vagy basszák el azt is, mint példának okáért a holnapit. Az az utániról meg ugye eleve ki is vagyok tiltva.

De ezeket is kihagyom, ha én magam focizhatok helyette, bár az ilyen ütközés ritka.

Monnyon le az MLSZ is, az UEFA is, a FIFA is és a ""sport""fogadás"", meg az összes többi hájas seggű Szakmabeli és hivatásos "antirasszista" majom is legelőször.

Fodbalista (törölt) 2013.02.05. 21:02:44

A városom csapatának a meccsei a fentieken felül azért sem érdekelnek, mert egyik játékosnak sincs semmilyen kötődése ide a szerződésén kívül. Egyáltalán nem érdekel, melyik néger mekkora gólokat lő, ugyanolyan idegen nekem az "én csapatom", mint a Barcelona, vagy még jobban.

Fodbalista (törölt) 2013.02.05. 23:27:59

Más egyébként hogy van vele, ha idegenek játszanak a csapatában?

Mert én azt szoktam hallani, hogy ez a trend, ez ellen én nem tudok mit tenni, és különben is ugyanolyan emberek, mint a többi, de ettől én még nem fogok meccsre járni, és nem fogok egy fillért sem kiadni a "csapatomra". Koncertek esetében sem érdekel, hogy ez a csapat ez majdnem ugyanolyan zenét játszik, mint akikért élek-halok évtizedek óta, és még a frizurájuk is hasonló.

Az élet egy csomó területén azt látom, hogy az emberek keresik, hogy mit érezhetnek végre a magukénak, mert igényük az volna rá, de helyette csak műanyagot kapnak és megmondóembereket, akik megpróbálják bebeszélni nekik, hogy az az övé, tehát fizessen is érte, de viselkedjen úgy, ahogy kell, különben hiába fizetett, kivágják a hóra, kitiltják a stadionból, letiltják a faszbúkról, kitiltják a fórumból, szalonképtelenné válik a közéletben. Méghozzá a többi, normális ember és a Szakma érdekében, akiket ugyanígy tartanak sakkban a tuggyukkik.

Én azért nem járok meccsekre, mert elhatárolódom attól, ami foci címszóval megy az üzleti életben. Pedig imádom a focit, élek-halok érte.

Más csapatok közül egyedül a válogatottat érzem a magaménak, mert a játékosokon is azt a régimódi szemléletet látom, hogy ez a csapat az övék, a miénk, és az országért játszanak. Pompásan vagy bűnrosszul, ez itt most mindegy.

De ez sem volt mindig így, csak a sokat szidott Matthäus óta tudom arra a kérdésre, hogy melyik a kedvenc csapatom, őszintén azt válaszolni, hogy a magyar válogatott.

És most a válogatott meccseiről is le vagyok tiltva néhány ostoba diktátor által.

De ha én nem járok meccsekre, akkor miből gondolja bárki is, hogy majd az asszony el fog menni, meg a gyerekek?

Arrivederci Luigi 2013.02.06. 15:47:41

@Fodbalista: Ezzel én is így vagyok, de gyanítom nem mi vagyunk a fizetőképes célközönség, hanem azok akik ezt elfogadják.
süti beállítások módosítása