Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Vác going on?

2013.02.27. 19:45 Püspök utcai gombaszedő

Ismét új felvonáshoz érkezett a váci labdarúgás nevű tragikomédia. Miután mind a csapat vezetőedzője, mind a magát tulajdonosnak tekintő John Marshall közölte, hogy a klub aktív eutanáziájával próbálják meg Héger József vándorcirkusza kezéből kiragadni az irányítást, kedvenc porondmesterünk rögtön enigmatikus ellentámadásba lendült a saját szócsöveként funkcionáló honlapon:

Mentsük meg a VÁCOT!

Folyamatos tárgyalások jellemzők a Dunakanyar-Vácnál mostanában és keresik a megoldást a kialakult helyzetre.
Az szinte teljesen világossá vált, hogy a Dunakanyar-Vác jelenleg szerződéssel rendelkezo labdarúgói NEM kívánják életben tartani a Klubbot.
Mindazok akik, viszont jelenleg szerződéssel nem rendelkeznek és fontosnak tartják a Vác ügyét és azt, hogy ne érhessen ilyen méltánytalanul véget ez a történet azt szeretettel és tárt karokkal várják!

A honlapon látható elérhetőségeken lehet jelentkezni, hogy ne kelljen meghalni és feltámadni, hiszen mindig van más megoldás!!

Hogy ez pontosan mit takar, azt valószínűleg csak Héger úr érti. Vajon általános toborzó ez vagy csak a klub szerződéssel nem rendelkező játékosait (ez gondolom az ifiket jelenti) szólítja meg ilyen szívhez szólóan, ámbár helyesírási hibáktól nem mentesen?

Mivel a játékosok valószínűleg akkor sem fognak már idén kiállni, ha az MLSZ fegyelmi bizottsága nem kaszálja el előbb a klubot, az ügynek alighanem a nyáron pont kerül a végére, de addig még számtalan kínos epizódra számíthatunk.

A fentiekhez egyáltalán nem kapcsolódó mai hír, hogy a Ferencváros és az Újpest egyezséget kötött, hogy ezentúl együtt közdenek azért,  "hogy megtisztíthassuk szeretett sportágunkat a rajta élősködőktől".

Címkék: Vác fodbal


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr235108421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása