Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Az ismét csodálatos MLSZ

2013.04.16. 12:19 bigacsiga

Értetlenül állunk ismét az MLSZ mostanában teljesen szokásos "szurkolóbarát" intézkedése előtt.

Van Magyarországon egy kupa, a Ligakupa. Tulajdonképpen meccsenként pár tucat nézőnél soha nem érdekelt többet, arra jó volt, hogy a csapatok focizzanak egyet, a sporttv meg olcsón kapott műsoridőt.

Most mégis az a szerencsés helyzet állt elő, hogy Magyarország ha talán nem is két legjobb, de a legjobb formában lévő csapata játszhatja a döntőt, a Videoton és a Ferencváros. Jó meccs lesz az biztos.

Mit tesz az MLSZ az esemény népszerűsítésére? Hogyan akarja elérni az állandóan hangoztatott célt, a sok nézőt a stadionban? Költ e bérmit arra, hogy promótálja a meccset a rendelekezésére bocsátott milliárdokból? Nézzük, mit tesz az MLSZ ezért, tanulságos!

- a döntőt hétköznapra szervezi
- 17.30-ra, Fehérvárra, hogy aki Budapesten dolgozik esélye se legyen kimenni, de még a fehérváriaknak is gondot okozzon
- nem árusít jegyeket a meccs napján!

MLSZ_dijatado_2012_600.jpgDíjazottak, sikerek, pogácsák és adófizetői milliárdok mindig vannak. Csak szurkolók nem lesznek lassan már sehol.

Döbbenet, nem találunk magyarázatot. Az első két pontot megmagyarázta már az MLSZ, Fehérváron sorsolás miatt lesz a meccs, ilyen korán meg azért mert nem ütközhet a BL meccsel UEFA előírás szerint. De ki mondta, hogy BL meccsnapra kell tenni? 
És ami még fontosabb: miért nem lehet meccsnapon jegyet venni? A fehérvári Fradi drukker jöjjön fel Pestre a meccs előtt legalább egy nappal, vegye meg a jegyet az Üllői úton (mert csak ott lehet a Fradi szektorba jegyet venni!) és így mehet ki? A Budapesten dolgozó Videoton drukker tegye ugyanezt fordítva? Miért? Egyáltalán mi akadálya van annak, hogy ha valaki szerdán úgy dönt kilátogatna erre a döntőre akkor egyszerűen odamenjen a stadionhoz és megvegye a jegyet aznap? Mi akadálya van és miért ennek Magyarországon 2013-ban?

Ki döntött így név szerint? Milyen indokkal? Annyira szeretnénk tudni!

UPDATE: Az MLSZ meggondolta magát, lesz helyszíni jegyértékesítés a Ligakupa döntőre.

Címkék: ligakupa fodbal


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr905229278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása