Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Országszerte kapható a Városok, stadionok, kocsmák!

2013.10.29. 19:06 Rich.mond

Többször beszámoltunk róla, hogy egy hónappal ezelőtt megjelent Sztancsik Richárd magyar futball-regénye, a rosok, stadionok, kocsmák. Akkor még csak korlátozott példányszámban volt kapható és kizárólag Budapesten. Most azonban az ország legtöbb pontján a polcokra került - ráadásul a nagyobb példányszám miatt kedvezőbb áron (3000 forinttól 3500-ig, az üzlettől függően). 

Hol lehet megvenni?

Budapesten az Underground Kiadó könyvesboltban (VI. Csengery út 72.), a Famulus könyvesboltban (Újpesti rakpart 6), a Casual Streetwearben (Király utca 76.) illetve a Bozsik Stadion ajándékboltjában, a Honvéd Shopban.

Debrecenben a The Mods Storeban (Halköz Üzletház, Simonffy u 4-6) , 19 Auchan áruházban (Székesfehérvár, Miskolc, Debrecen, Kecskemét, Szeged, Szolnok) és a fentieken felül több városban a Líra és Lant könyvesboltjaiban - Baja, Bonyhád, Diósd, Dunakeszi, Eger, Győr, Gyöngyös, Gödöllő, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Komló, Mátészalka, Monor, Nyíregyháza, Nagykőrös, Orosháza, Pápa, Pécs, Siófok, Sopron, Szeged, Szentes, Szombathely, Vác, Vecsés.

Debrecenbe is megérkeztek a könyvek

Megrendelhető:

Booklineon, az Underground Kiadónál, a Líra és Lantnál.

Egy apróság a könyvvel kapcsolatban: többen kérdezték, hogy miért rulettasztal adja a borító hátterét? Nos, elsősorban azért, mert a Tippmix-szelvény jogi okokból nem kerülhetett rá, így az utolsó pillanatban váltani kellett egy "semleges", szerencsejátékra utaló motívumra. Hogy miért játszik labdarúgásunkban ennyire nagy szerepet a szerencsejáték, arra most nem térnénk ki. 

Infó: varosok.stadionok@gmail.com 

Címkék: Könyvajánló


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr615600726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása