Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Így jártam Kubatovval

2015.04.14. 15:00 Fradista Utazó

Levelet kaptam. Az FTC Zrt. hírlevele landolt elektronikus postafiókomban. Finoman szólva se vagyok a hírlevelek elkötelezett rajongója, ezért aztán nem fogadtam különösebb örömmel a két nap különbséggel kétszer is, közel azonos tartalommal kiküldött hírlevelet.

Egy kicsit se vagyok kíváncsi a szponzorok legújabb marketing-akcióira, amint arra sem, hogy miután Kubatov Gábor erővel szétverte a jól működő FradiBusz-hálózatot, milyen nagyszerű lehetőségeket kínálna számomra a klub által megszervezett buszhálózat - főleg, hogy a hozzám legközelebbi megálló is több, mint ezer kilométerre van, szóval nem nagyon számítok potenciális célközönségnek.

kubatov_1.jpg

Kubatov Gábor most tudta meg, hogy le szeretnénk mondani a hírlevelet

Nem is értettem, honnét is került most elő az FTC nagy hirtelen, de hát, gondoltam, korábban megadtam az e-mail címemet, és bizonyára meggondolatlanul bejelölve hagytam egy checkboxot valahol, hogy hozzájárulok, hogy hírlevelet küldjenek számomra, hát így jártam, semmi gond.

Annál jobban meglepődtem, amikor megláttam a mail utolsó sorát:

Ezt a levelet azért kapta, mert a Ferencvárosi Torna Club regisztrált szurkolója.

Na, tessék, itt folyton megy a panasz, hogy milyen bonyolult a regisztráció, nekem meg, legalábbis úgy tűnik, sikerült regisztrálnom anélkül, hogy kitettem volna a lábam a lakásból, sőt, anélkül, hogy egyáltalán szándékomban állt volna regisztrálni. Hogy mondjuk a vénaszkennert hogyan oldották meg a jelenlétem nélkül, az kifejezetten érdekelne, de, ha erre van mód, akkor a nálam komolyabb érdeklődők számára is bevezethetnék az online vénaszkennelést. Megy ez egészen észrevétlenül is, legalábbis nálam sikerült. Meg azt is szívesen megkérdezném, hogy, ha egyszer regisztrált szurkoló vagyok, akkor hová a fenébe tették az új típusú szurkolói kártyámat, mert, hogy én olyat sosem láttam, még másét se, azt se tudom, hogy néz ki.

No, szóval úgy gondoltam, engem ez nem érdekel, leiratkoznék a hírlevélről. Van is rá mód, csak rá kell kattintani a levél alján megadott linkre. Csodás. A hírlevél lemondásához két adatot meg kell adni: az e-mail címet, és a szurkolói kártya számát. Az e-mail címemet még csak tudom (hisz arra jött a hírlevél, ugye), de a kártya számához legelőszöris rendelkeznem kellene ilyennel.

Mondjuk eleve nem világos, hogy miért is kell a kártya száma. Végül arra jutottam, lehetséges, hogy egy családból például többen is azonos mailcímet adtak meg, de csak egyikük szeretne leiratkozni, a kártya száma beazonosíthatja, hogy melyikük. Kubatov Gábor már jóval azelőtt, hogy az FTC elnöke lett volna, ismert volt arról, hogy szeret minden lehetséges adatot begyűjteni az állampolgárokról, bizonyára fel tudja valamilyen hasznos célra használni ezt az információt is. Meg eleve, célszerű, ha Sz. Ferenc, miután megnyomta a kapucsengőt, legalább bele tud szólni, hogy kit is keres.

Szóval, nincs szurkolói kártya, úgyhogy marad a lemondhatatlan hírlevél. Akkor már nézzük meg, mi is van benne. Egy pár kihagyhatatlan ajánlat a szponzorok részéről, nagyszerű felhívás, hogy mekkora élmény is lesz az Újpest elleni (azóta már lejátszott) mérkőzés, lesz például tombola, vurstli, tán még céllövölde is, nem is tudom. A részleteket nem olvastam el, mert a levelező-program figyelmeztetett, ne kattintsak rá a linkre, mivel az vélhetően rosszindulatú weboldalra akar irányítani.

De az egésznek a legszebb része még hátra van.

Regisztráljon időben, ha szeretné élőben látni a Groupama Aréna első bajnoki derbijét. Érdemes korábban regisztrálni, hiszen meccsnapon maximum 700 embert tudunk regisztrálni.

Vajon mennyire érdemes az FTC regisztrált szurkolói számára hírlevelet küldeni arról, hogy regisztráljanak? Várjunk csak! Rájöttem! Ha regisztrálok, lesz szurkolói kártyám, és akkor meg tudom adni annak a számát, és le fogom tudni mondani a hírlevelet. Na, mégiscsak logikus ez!

Címkék: ftc fodbal Kubatov


10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr407360434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztich 2015.04.14. 15:58:28

Kis zseni ez a Kubi.

Millerdraft 2015.04.14. 16:36:23

Még, hogy a náciktól nem lehet tanulni...Kubatov már megtanulta a listázást pl.

Kérdezősködő 2015.04.15. 06:27:23

Pláne, hogy a leíratkozáshoz semmilyen feltétel nem írható elő, ez egy fő adatvédelmi szabály. Biztos érdekelné a Nemezeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot ez az adatkezelés ;)

Mdénes 2015.04.15. 12:47:07

Nagy az Isten állatkertje... A cikk írója vessen egy pillantást a régi szurkolói kártyájára, az új típusú szurkolói kártya is az alapján készül, az alapszám megmarad. Szóval le tud iratkozni.

LAJOS 2015.04.15. 16:30:35

@Mdénes: Teljesen igazad van le lehet íratkozni!!!!Egyébként is ki ez a nevét sem vállaló senkiházi aki ezt írta????

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2015.04.15. 16:51:52

@LAJOS: ...kérdezte a két hozzászólásos fikanick. :)

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2015.04.15. 16:54:48

@Mdénes: Az ugye megvan, hogy a régi szurkolói kártya már nem érvényes, a lejárt plasztikkártyákat meg az ember általában ledarálja és kidobja?

1982 2015.04.15. 20:05:44

Nocsak, nocsak, köpönyegforgató kubatovnak annyi embere van, hogy minden kritikus véleményre reagáljon a maga kulturált, nagyvilági, irodalmi módján.
"Öcsém, be nagy kár, hogy apád xyz volt és te is az maradtál."

Rich.mond 2015.04.15. 20:15:12

@LAJOS: Szia Lajos! Nagyjából pár száz fradista ismeri névről

maxwell, a fontoskodó birka · http://gyuloltellensegeink.blog.hu/2011/09/20/a_belgak_2 2015.04.16. 10:13:06

Nem tudom, mit akar ez a Kutuzov. Már rég nem járnak meccsre az igazi szurkolók, miért akar ez még most is harcolni ellenük?
süti beállítások módosítása