Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Mea culpa

2016.04.18. 22:21 yidvags

Van úgy, hogy az embernek csak úgy közbejön valami, és egyik pillanatban még itthon, a másikban pedig idegen országban ébred, és internet elé sem nagyon kerül. És e hirtelen esemény még részleges amnéziát is okoz nála, vagyis agya Bettára hangolt régiója teljesen felmondja a szolgálatot.
Nos, jelen sorok írójával ez történt a közelmúltban, aminek következtében tippjátékunk előző fordulója szőröstül-bőröstül (bár Betta nyilván lelkesen epilál, így csak bőröstül) elmaradt. A jó hír az, hogy ezáltal senki sem rontott előző heti pozícióján.



lb.jpgA Sport1 műsoraival ellentétben Betta innen nem végleg, csupán átmenetileg tűnt el. Holnap új forduló!

Remélem, e malőr nem szegi kedves tippelőink kedvét, és újult erővel vágnak neki az utolsó pár fordulónak, amelyek a kiesésről döntenek csodálatos bajnokságunkban.
Én pedig igyekszem, hogy e szarvashiba után a blog Guzmicsaként újra talpra álljak, és kiegyensúlyozott teljesítménnyel örvendeztessem meg kedves olvasóinkat.

 


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr978640892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása