Miután megírtuk első posztunkat labdarúgásunk gasztronómiai különlegességeiről, folytatjuk sorozatunkat! Hétvégére mindenképpen csípős paksi halászlét ajánlunk leves gyanánt. Bár eteti magát, legyünk óvatosak! Hiába vannak kellemes emlékeink korábbi fogyasztásokról, ha nem a megfelelő pillanatban látunk hozzá, könnyen megfeküdheti a gyomrunkat. Tartsunk halas napot! A paksi halászlé ízét a rácponty hozza ki igazán! Végül kényeztessük ízlelőbimbóinkat egy kis belga csokoládéval. Most őszintén, kinek nem csorog a nyála a hat gombóc láttán? Italnak egri vörösborokat ajánlunk, Váci, miskolci, debreceni borosopincékből.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Fodbalista (törölt) 2013.03.02. 19:54:32
21 ezer Ft 2013.03.02. 20:21:06
Rich.mond 2013.03.02. 20:33:13
Egyébként finom, egyik karácsonyra csináltam.
Rich.mond 2013.03.02. 20:35:56
21 ezer Ft 2013.03.02. 20:42:16
dapa62 2013.03.02. 20:53:33
Rich.mond 2013.03.02. 21:07:37
Fodbalista (törölt) 2013.03.02. 23:59:53
Fodbalista (törölt) 2013.03.03. 00:05:55
21 ezer Ft 2013.03.04. 15:04:14
Ajánlott bejegyzések: