Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Bettaandwin - Tippjeink az Nb1 30. fordulójára

2013.05.29. 10:39 bigacsiga

Hát eljött ez is, az utolsó Nb1-es forduló a szezonban. Szomorú ez bizony! Az egyetlen pozitívum, hogy mind a bajnokságban mind a tippelésben vannak még nyitott kérdések. Az ezelőtti fordulóban tippelőink nagyszerűen teljesítettek, szórták a telitalálatokat és a +50 pontos szelvényeket. Hát most nem! Elég szomorú pontszámok születtek, kivétel ez alól csak Tamás(Ottawa) aki toronymagasan nyert. Gratulálunk! A hajtás után tippjeink egy kis csavarral az utolsó fordulóra való tekintettel, táblázatok, Betta elemzések, okosságok és minden jó! Hajrá!

beattaandwinlogo.jpg

Először is a királyi többest kénytelen vagyok most elhagyni :) Mivel Nóbádi íz der kolléga vezet a tippelésben, én, bigacsiga pedig a második helyen állok, ezért kénytelen voltam kitalálni valamit, hogy eszébe se juthasson lemásolni a tippjeim biztosítva azt, hogy nem előzhetem meg. Így Kálmán bácsihoz méltóan elhappolhatta volna a főnyereményt a sárga pulcsit az meg méltatlan lenne. Persze ha így játszott volna akkor is még fennállt volna a lehetőség, hogy a harmadik és negyedik helyezett úr surranópályán mindkettőnket beelőz. Ahogy továbbra is fennáll természetesen. Egy szó mint száz hosszas agytorna után az lett, hogy megkértem Nóbádi urat rendhagyó módon a cikk megjelenése előtt küldje el nekem a tippjeit! Ezt ő becsületes kispesti úrhoz méltóan meg is tette, szóval most az ezeket is olvashatják. Na csapjunk bele! 

FTC - Kaposvár
A Fradi ha nem is túlságosan sziporkázva de csak legyűrte a Debrecent idegenben amire tizeniksz éve nem volt példa. Pruki tanárnő csapata a Paks ellen nyert. Tavasszal a Fradi talán a leggyengébb meccsét játszotta már Moniz alatt pont a Kaposvár ellen. A meccs ismét Győrben lesz, lehet vonatozni péntek délután ingyen. Csudálatos! Pff, most látom, hogy Nóbádi is ugyanezt tippeli, sebaj ez még belefér.
Tippünk (bigacsiga): 3-1
Nóbádi íz der: 3-1
Betta: 1-2

Eger - ETO
No, ha Betta nagyot akar még kaszálni idén akkor most megteheti ezzel a meccsel. Szerencsétlen Egert legalább most engedhetnék otthon játszani, hadd lássa már a városa legalább egyszer otthon az Nb1-ben még a csapatát. Ráadásul egyszerre a bajnokot is láthatnák. Természetesen nem fogja engedni az MLSZ, ismerjük őket jól, ez túlságosan szurkolóbarát lépés lenne.
Tippünk: 1-4
Nóbádi íz der: 0-4
Betta: 3-2

Haladás - Kispest
Na igen, itt szögezzük le: a Kispest dobogós és ezzel EL induló lesz, ha legalább egy pontot szerez, de akkor is ha nem kap ki két góllal és az MTK nem nyer két góllal a Loki ellen. Szóval mondjuk úgy az esélyük igen nagy. A Haladás egész jól muzsikál mostanában, éppen az Újpestet verték idegenben.
Tippünk: 2-2
Nóbádi íz der: 1-2
Betta: 2-0

MTK-DVSC
Fentebb már mindkét csapatról szóltunk. Az MTK, a tavaszi 18. forduló kezdetekor még hat pont előnnyel rendelkezett a negyedik előtt, tehát sima volt a dobogó. Végül úgy tűnik csak sikerül elbohóckodni a dobogót, bár most annyira nem volt látványos a tavaszi összezuhanás mint nem is olyan rég, azért így se fogják ezt a vitrinbe tenni. A Debrecennek se lesz már dobogó, azok után, hogy tavaly veretlenül nyertek bajnokságot idén már 11 vereségnél tartanak. Elég drámai a visszaesés, bár a kupagyőzelem sokat javít a képen és EL indulást is ad. Szerintünk, hoppá, szerintem meglesz a tizenkettedik gyufa is.
Tippünk: 2-0
Nóbádi íz der: 1-1
Betta: 0-3

bettafelso.jpgBetta szerint sima Debrecen győzelem lesz az MTK pályán. Szerintünk meg botrányosan kevés a bikinis kép róla a neten!

Paks - KTE
Szivics mester két volt csapata rugdossa a labdát, merthogy a Paks is már csak volt miután kirúgták jól. Azért aggódni nem kell, azonnal állást kapott a tökgyenge Diósgyőrnél. Ez ugye a magyaros edzőkeringő. A Kecskemétet mielőtt elhihette volna, hogy akár a közeljövőben komolyabb tényező lesz a magyar fociban a Videoton poénból tönkreverte. Nagyszerű focizgatás várható.
Tippünk: 2-2
Nóbádi íz der: 1-1
Betta: 0-2

Videoton - Pécs
A tököm, megint legszívesebben ugyanazt tippelném mint Nóbádi kolléga, de akkor sehogyse lesz előzés. Szóval a Videoton jól tolja, a Pécs valamit javított a siralmas hazai mérlegén. Lökjünk egy merészebb tippet.
Tippünk: 5-2
Nóbádi íz der: 3-1
Betta: 1-3

DVTK - Pápa
No, most jönnek a kiesésről döntő meccsek. Szóval ha nyer a Pápa, benn marad. Ha döntetlen de nem nyer a Siófok az UTE ellen, bennmarad. Ha döntetlen vagy rosszabb a Pápa eredménye és nyer a Siófok, akkor bizony a siófoki ultrák örülhetnek. Nóbádi kolléga a Siófokot ejti ki mint majd látjuk, én viszont a Pápát fogom. Viszont mindketten azt mondjuk nyer a Diósgyőr a Pápa ellen, természetesen a fantasztikus Rudolf vezérletével.
Tippünk: 2-1
Nóbádi íz der: 1-0
Betta: 3-4

Siófok - UTE
És akkor itt a meccs, ami mindenről dönt, a sárga pulcsiról, a sárga mezes Siófok jövőjéről, különvonatok indulnak az ország minden pontjáról erre a meccsre. Nóbádi kolléga szerint a Siófok nem fogja legyűrni az Újpestet, én azt mondom a túrót nem! Hát ennyi!
Tippünk: 3-2
Nóbádi íz der: 1-1
Betta: 2-4 

No, akkor vizsgáljuk meg az előző forduló eredményeit. Mint már említettük tippelőink bénáztak mint Perics szokott a kapu előtt, Betta ellenben egészen tisztességesen kaszált, az előző 4 pontos eredményéhez képest mindenképp. Telitalálat ritka volt mint a jó keresztlabda itthon, bár Tamás(Ottawa) hármat is telibelőtt. Egyedül a nem túl fantáziadús Kispest - Eger 3-0-t tippelték meg helyesen nagyobb számban kedves játékosaink. Egyebet nem tudunk mondani, ne csüggedjenek, tippeljenek jobban!

29fordosszeskep.jpgKlikkre nagyobb lesz

És akkor jöjjön az összesített lista, előtte egy kis rizsa! 9 pontot kellene vernem Nóbádi úrra, hogy ne kelljen valami turka-gyurkában sárga pulcsit vennem neki. Mondjuk ha én nyerek akkor magamnak veszek! Ha döntetlen lesz valahogy akkor majd meghívjuk egymást két fantára. De yidvags úrnak pár bátor és szerencsés tippel van mg esélye, és egy minimális még rich.mond úrnak is. Érdekességképpen csillaggal jelöltem azokat a neveket, akik az összes fordulót végigtippelték (bár páran közülük főleg az ostoba péntek 5 órás kezdések miatt egy-két meccsről lemaradtak - ezeket egyébként technikai okokból általában úgy jelenítem meg, hogy valami lehetetlen számot írok be, hogy biztos nulla pont legyen, lásd pl. feljebb yidvags és losik UTE-Hali meccs tippjét) A csillaggal nem jelölt nevek közti első különdíjban részesül, egy Puskás FC állójegyet kap a majd elkészülő Aranycsapat stadion első meccsére Felcsútra. Ha nem kér ilyet akkor majd KONZULTÁLUNK. Amire még felhívnám a figyelmet aztán kussolok, a gigászi csatára a középmezőnyben a fantasztikus spyglass és a frenetikus maribor között. Hihetetlen izgalmak! Ja igen, a telitalálat versenyben miller draft a mostani 1 darab telitalálatával ismét egyedül az élre ugrott, érezzük az izgalmat amit az ezért járó különdíj, a "Mészöly Kálmán műfüves állóbérlet a kerítés mellé a Fáy utcára" gondolata okoz számára. Hajrá!

29toplista.jpg29forddobogo.jpg
Itt meg a csodálatos diagram tippelőink átlagpontjairól fordulónként. Betta kicsit hektikus, sokat nyer de néha sokat veszít. Így kell élni, csak semmi izé!

29diagramm.jpg

Aki nézegetné az előző fordulókat annak a legegyszerűbb módja jelenleg, ha a böngésző címsorában a az_nb1_30_fordulojara részben átírja a számot 29, 28, 27 stb-re. A címkézés meg egyebek nemigen van meg mindenhol.

No és akkor a tippsor, utolsó forduló, mindent bele, másolják ki és írják mellé tippjeiket kommentbe! Hajrá!

FTC - Kaposvár
Eger - ETO

Haladás - Kispest
MTK - DVSC
Paks - KTE
Videoton - Pécs
DVTK - Pápa
Siófok - UTE

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr225331519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emi2 2013.05.29. 10:52:10

FTC - Kaposvár 3-0
Eger - ETO 0-4
Haladás - Kispest 1-1
MTK - DVSC 1-1
Paks - KTE 1-1
Videoton - Pécs 2-0
DVTK - Pápa 0-1
Siófok - UTE 1-0

eMTé · http://valogatott.blog.hu/ 2013.05.29. 10:53:02

FTC - Kaposvár 2-0
Eger - ETO 0-3
Haladás - Kispest 2-2
MTK - DVSC 1-1
Paks - KTE 1-3
Videoton - Pécs 4-0
DVTK - Pápa 2-0
Siófok - UTE 1-0

Nóbádi iz der 2013.05.29. 10:59:07

Tulajdonképpen sokáig agyaltam a szokásos siófoki 1-0-án, mert szívem szerint őket tartanám bent.

Mundr 2013.05.29. 11:23:58

FTC - Kaposvár 3-1
Eger - ETO 1-1
Haladás - Kispest 2.1
MTK - DVSC 1-0
Paks - KTE 2-2
Videoton - Pécs 3-1
DVTK - Pápa 0-2
Siófok - UTE 1-0

fortune hai 2013.05.29. 11:47:03

FTC - Kaposvár 1-4
Eger - ETO 0-2
Haladás - Kispest 2-0
MTK - DVSC 3-1
Paks - KTE 2-1
Videoton - Pécs 4-1
DVTK - Pápa 2-1
Siófok - UTE 3-1

JayDaMasta 2013.05.29. 11:51:24

FTC - Kaposvár 2-0
Eger - ETO 0-4
Haladás - Kispest 0-2
MTK - DVSC 1-1
Paks - KTE 2-0
Videoton - Pécs 0-0
DVTK - Pápa 2-1
Siófok - UTE 1-0

2013.05.29. 12:01:50

FTC - Kaposvár 6-0
Eger - ETO 1-3
Haladás - Kispest 2-2
MTK - DVSC 1-2
Paks - KTE 2-0
Videoton - Pécs 3-1
DVTK - Pápa 3-3
Siófok - UTE 2-1

yidvags 2013.05.29. 12:34:49

FTC - Kaposvár 4-0
Eger - ETO 1-2
Haladás - Kispest 1-1
MTK - DVSC 2-1
Paks - KTE 1-2
Videoton - Pécs 4-0
DVTK - Pápa 2-1
Siófok - UTE 0-1

miller draft 2013.05.29. 13:24:40

FTC - Kaposvár 2:0
Eger - ETO 0:2
Haladás - Kispest 1:1
MTK - DVSC 2:1
Paks - KTE 0:0
Videoton - Pécs 4:0
DVTK - Pápa 2:1
Siófok - UTE 1:0

Rich.mond 2013.05.29. 14:46:08

FTC - Kaposvár 1:1
Eger - ETO 0:3
Haladás - Kispest 1:3
MTK - DVSC 2:1
Paks - KTE 1:3
Videoton - Pécs 3:0
DVTK - Pápa 3:1
Siófok - UTE 0:2

spyglass 2013.05.29. 17:54:18

Középmezőny az örgeanyád hátsója, az! :)

FTC - Kaposvár 5-0
Eger - ETO 1-1
Haladás - Kispest 2-0
MTK - DVSC 2-1
Paks - KTE 3-3
Videoton - Pécs 4-2
DVTK - Pápa 1-0
Siófok - UTE 2-1

maribor 2013.05.29. 21:09:12

Üdv, újra, Uraim!

FTC - Kaposvár 2:1
Eger - ETO 0:3
Haladás - Kispest 1:3
MTK - DVSC 1:1
Paks - KTE 2:1
Videoton - Pécs 3:0
DVTK - Pápa 2:0
Siófok - UTE 0:1

Zolika1212 2013.05.30. 11:27:20

FTC - Kaposvár 2-0
Eger - ETO 0-4
Haladás - Kispest 1-1
MTK - DVSC 2-2
Paks - KTE 1-2
Videoton - Pécs 3-0
DVTK - Pápa 3-1
Siófok - UTE 2-1

Tamás(Ottawa) 2013.05.30. 17:04:57

FTC - Kaposvár 4:2
Eger - ETO 0:2
Haladás - Kispest 2:1
MTK - DVSC 1:1
Paks - KTE 2:2
Videoton - Pécs 3:1
DVTK - Pápa 2:1
Siófok - UTE 1:1

Titi120 2013.05.30. 18:59:22

FTC - Kaposvár 3-0
Eger - ETO 0-5
Haladás - Kispest 1-1
MTK - DVSC 2-2
Paks - KTE 1-2
Videoton - Pécs 3-0
DVTK - Pápa 1-1
Siófok - UTE 1-0

spyglass 2013.05.30. 20:19:38

@maribor: Úgy látom az öldöklő küzdelemben most fog eljönni az igazság pillanata. :)

spyglass 2013.05.31. 09:22:33

@maribor: Cö-cö, gyáva papírforma eredményekkel ez nem fog menni! :)

losik 2013.05.31. 10:27:26

FTC - Kaposvár 1-1
Eger - ETO 1-4
Haladás - Kispest 1-1
MTK - DVSC 1-2
Paks - KTE 1-2
Videoton - Pécs 2-1
DVTK - Pápa 3-1
Siófok - UTE 2-1

johnny carriaga 2013.05.31. 15:23:18

FTC - Kaposvár 2-0
Eger - ETO 1-3
Haladás - Kispest 2-2
MTK - DVSC 1-1
Paks - KTE 0-0
Videoton - Pécs 4-1
DVTK - Pápa 2-0
Siófok - UTE 2-1
süti beállítások módosítása