Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

A madárember

2013.06.04. 06:05 szilvapálinka

A kosárlabdában vannak sztárok és vannak játékosok akik nélkül a sztárok sosem nyernének meccset. Vannak akik 18 évesen már sztárok és vannak akik 34 évesen érnek a csúcsra. Chris Andersen, a madárember, mind a két kategóriába beleesik.

A madárember becenevet kezdő kosaras korában kapta, mert egyéni stílusban, madárrepüléshez hasonló módon megy fel a kosárhoz.  A Miami Heat 2013 januárjában igazolta le mert gondjuk volt a lepattanók összeszedésével. A madáremberben nem csalódtak. Chris Andersen a lepattanók mellett szinte hihetetlen, 80 százalék fölötti átlaggal dobott mezőnyből. Mindenkinek a figyelmébe ajánlom az NBA döntőben. Nem lesz nehéz észrevenni, az alábbi képek jól mutatják színes egyéniségét.

sSYpj5gBSM6KqbjvnpZV_birdman.jpg

david-west-chris-andersen.jpgEgy meccs eltiltás...

chris_birdman_andersen_page1_.jpgSzabad madár

120-Birdman-Signs-To-Heat-1.jpg

A csapat együtt ropja a Harlem Shake-t


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr345342995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.06.04. 10:36:40

A Miami régóta szenved 5ös poszton, Bosh inkább 4es poszton jó, ahogy Haslem is, persze ez köszönhető, a Bosh James és Wade hármas fizetésének, hogy nem tudnak egy jó centert alkalmazni. A srác szerintem futott egy jó fél szezont, illetve ilyen hátsó alakzattal nem nehéz, bocs, nem ő az eddigi szezon legjobb centere, Roy Hibbert! Színes egyéniség, nem vitás!
süti beállítások módosítása