Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Dwight Howard és az ismeretlen anyuka büntetőpárbaja:

2013.06.04. 18:27 A szerethető dózsás

Dwight Howard 2 méter 11 centi magas, évi húszmillió dollárt keres, és 27 évesen már szinte mindent elért a kosárlabdában. A 2008-as olimpiai csapat kezdő centere volt, ugyanebben az évben ő nyerte a zsákolási versenyt,  7-szer vol All-Star és 3-szor volt az év védőjátékosa.

tumblr_lsyiksdEew1qm9rypo1_1280.jpgSuperman

Dwight Howardnak olyan rosszul megy a büntetődobás (ebben a szezonban 49 százalékot dobott), hogy pszichológusok segítségét is kereste. Nem tudni mennyit javított az önbizalmán, hogy két napja egy háromgyerekes anyuka ellen veszített el egy büntetődobás párbajt. Az anyuka nem volt szégyenlős, Howardnak odamondogatott (Kobe ''szerint puhány vagy''). Howard, a szégyenletes 49 százalék ellenére magabiztos volt és azt modta, hogy annyi előnyt ad a hölgynek, hogy ő bal kézzel dob. A 49 százalékos jobb kezénél a bal keze csak jobb lehet, nem?  A többi elmondja az alábbi video:




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr975343886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása