Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Bettaandwin - Végeredmény

2013.06.09. 16:29 bigacsiga

Minden jónak vége szakad egyszer. Lement az utolsó forduló az Nb1-ben, így végeredményt hirdetünk mi is! Hihetetlen izgalmak voltak a végén, az első a második és a harmadik helyezett közt, 1-1 pont döntött, ennél szrosabb nem is lehetett volna! A hajtás után táblázatok és okosságok!

beattaandwinlogo.jpg

Ne vágjunk egyből a közepébe, nézzük előbb mire jutottak a kedves tippelők a 30. forduló meccseivel. Bizony nem túl sokra. Ismét elég ócska pontok születtek, alig pár telitalálat. Azt, hogy a Pécs nyer Fehérváron senki nem mondta meg, illetve dehogynem, Betta! Yidvags nagy előnnyel nyerte a fordulót, és mivel a forduló előtt a harmadik helyen állt illetve nóbádi meg bigacsiga úr eléggé elpancserkodta a tippelést bizony ez előrevetítette, hogy nagyon szoros lesz a befutó. Na de hogy ennyire? És végül mi lett a vége? Mindjárt kiderül!

30forduloosszestablakep.jpgKlikkre nagyobb lesz

Na és akkor lássuk a végeredményt. Mint tudjuk Nóbádi vezetett 488 ponttal, bigacsiga 480, yidvags 467 ponttal követte. És igen, yidvags akkora hajrát nyomott, hogy bizony előzött. Egy szemléletes kis grafikonon látszik, ahogy egyre több meccset lejátszottak az utolsó fordulóban úgy jött fel és végül nyert! Bizony, ha az utolsó percben nem lő gólt az Újpest akkor nóbádi nyer, ha belövi Melczer a tizenegyest és a Siófok behúzza akkor bigacsiga. Így azonban yidvagsé a győzelem, ismét gratulálunk!

utolsodiagr.jpg

És íme akkor az összes pontszám, illetve a telitalálat lista, amit miller draft nyert nagy küzdelemben! Gratulálunk neki is! 

30teliosszes.jpg

Itt pedig a dobogósok. Ha jól számoljuk Rich.mond az egyedüli, aki négyszer is dobogóra léphetett, gratula neki is! De a fentebb említett urakon kívül még igen jól szerepelt általában József Sz, Tamás (Ottawa), johhny carriaga, eMTé és BL32 is!

30dobogos.jpg

Összességében mindenkinek gratulálunk, köszönjük, hogy ilyen sokan játszottak! Igen, lesz Bettaandwin a következő szezonban is a megszokott formában, remélhetőleg pár újítással.
- aki lemarad egy-két meccs tippelésről az MLSZ lehetetlen időpontja miatt nem automatikusan nulla, hanem Betta eredményeit kapja. Még az is lehet jól jár vele :)
- mindenképp megpróbáljuk bevezetni a százalékszámítást is az összpontszámok mellett külön táblázatban. Így jobban izgulhatnak azok is akik később csatlakoztak vagy pár fordulót kihagytak. Persze a fődíj és az igazi dicsőség továbbra is az összpontszám győztese lesz.
- bármi ötletet szívesen várunk!

Szóval július végétől újra ugyanitt!

 

Címkék: tippelde bettaandwin


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr405352612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása