Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Kezdődik a kézilabda U19 VB - Magyarországon

2013.08.09. 11:00 Fradista Utazó

Pénteken elkezdődik a férfi kézilabda U19 világbajnokság. Azon túl, hogy talán az utóbbi idők legjobb korosztálya versenyez magyar részről, a másik különlegessége az eseménynek számunkra, hogy a VB-t Magyarországon rendezik.

A magyar válogatott (Fotó: MKSZ)

A világbajnokságon 24 nemzet csapata vesz részt, Kovács Péter szövetségi kapitány csapatának ellenfelei a csoportkörben Venezuela, Németország, Norvégia, Ausztria és Gabon lesznek.

A magyarok mérkőzéseit (valamint az elődöntőket és a döntőt) a SportKlub televízió élőben közvetíti. A meccseket Budaörsön és Érden rendezik, aki esetleg kedvet érez rá, hogy személyesen is szurkoljon a csapatnak, az a rendezvény weboldalán megtalálja a konkrét időpontokat és helyszíneket (a csoportkörre a belépőjegyek 500 forintba kerülnek). Aki pedig esetleg szívesen megnézne egy-egy mérkőzést, de sem a SportKlubot nem tudja nézni, sem a helyszínre nem tud kilátogatni, az szintén a VB weboldalán, élő internetes közvetítésben követheti a magyar csapat szereplését.

Ugyanebben a korosztályban már a végéhez közeledik a női Európa-bajnokság.

A magyar válogatott (Fotó: Fehér Viktor)

Azt már biztosan kijelenthetjük, hogy a magyar lányok jól szerepeltek, mivel a szerda esti mérkőzésen a házigazda Dánia ellen elszenvedett kis különbségű vereséggel elértük, hogy bejutottunk az elődöntőbe. A magyar csapat a torna több mérkőzésén is kifejezetten szépen játszott, a kapusaink teljesítményét pedig nehéz szavakkal leírni. Viszont - mivel Hajdu János szövetségi kapitány nem sokat cserélt - a meghatározó embereink egyre fáradtabbak fejben is, fizikailag is (itt sokkal zsúfoltabb a program, mint labdarúgásban, 7 nap alatt 5 mérkőzést játszottunk).

A döntőbe jutásért pénteken 20 órai kezdettel Norvégia lesz az ellenfelünk, az érdeklődők ezt a meccset is megtekinthetik az EB weboldalán.

Drukkoljunk a fiúknak, hogy minél tovább jussanak a VB-n, és a lányoknak, hogy érmet szerezhessenek, mégpedig minél szebbet!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr645452906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása