Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

A nap képe: Kézilabda Final Four 2015

2015.05.30. 10:45 Fradista Utazó

A hétvégén játszák a sportág éves csúcseseményét, a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjét. A rendezvényre, mint mindig, ezúttal is Kölnben kerül sor. Bár a nézők többségét ezúttal is a magyar drukkereknél jómódúbb, és közelebbről érkező kieliek teszik ki, Németországban nagy örömmel fogadják a már tavaly is megismert magyar szurkolókat is, akik közül sokan családjukkal együtt látogatnak Kölnbe.

Az MKB-MVM Veszprém színeiben a magyar válogatott több játékosa is pályára lép a hétvégén, míg a lengyel Kielce együttesét a magyar szövetségi kapitány, Talant Dujshebaev irányítja, nekik is drukkolhatunk. A mérkőzések mindkét napon 15:15-kor és 18 órakor kezdődnek, Magyarországon és Romániában a Digisport, Szlovákiában a Sport1 televízió közvetíti őket.

(Fotó: EHF)

Címkék: veszprém


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr677504558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása