Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Egy, csak egy leány

2018.10.22. 09:37 Fradista Utazó

Az Union Halle-Neustadt - Bad Wildungen Vipers bajnoki mérkőzés még a német női kézilabdázás amúgyis csekély számú rajongótáborát sem hozta volna lázba. A hazaiak pont nélkül állnak, és nem biztos, hogy nem pont ugyanígy fogják májusban befejezni a szezont, a vendégek a szürke középmezőnyhöz tartoznak, röviden és tömören: a meccs a legnagyobb érdektelenség közepette zajlott volna, ha nincs az 56. perc eseménysora. 

halle.JPG

A találkozó eddigre rég eldőlt, a Wildungen tíz góllal vezet, öt perc sincs hátra, a Halle ráadásul hármas embehátrányban támad, a helyzetük reménytelen. Labdát veszítenek, az induló játékost egyikük visszarántja, a játékvezetők a vétkest kiállítják. Az ítélettel a vezetőedző, az egykori kiváló játékos, ám szakvezetőként kevésbé sikeres Tanja Logvin nem ért egyet, és ezt oly módon fejezi ki, hogy azonnali piros lapot kap. A kézilabda szabályai szerint ez két perces emberhátrányt is jelent a csapat számára, így ekkor, néhány másodpercig, ötszörös emberhátránya kerültek a piros mezesek.

A jelenetet a következő, mintegy háromperces videóban meg is tekinthetik (a címlapképet is ebből vágtuk ki):

Union Halle Neustadt - Bad Wildungen Vipers

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr3014315017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása