Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Sándor bácsi megmagyarázza

2013.10.21. 21:22 bigacsiga

Egervári Sándor kissé meglepő módon egy hosszabb levelet, magyarázatot, szózatot, nem tudjuk mit intézett a hazai fodbalszeretők és nem szeretők táborához, amiben megmagyarázza az elmúlt három évet, épphogy csak kitérve az egy-nyolcra. Ami igazán érdekes, hogy soha sem egyes számban, hanem végig többes szám első személyben beszél, "mi, a közösségünk" érte el ezt meg azt. Ide kattintson, ha érdekli. Véleményünket pedig a hajtás után olvashatja.

Számok, ranglisták, eredmények, zártkapus meccsen utolsó percben kapott gól, ésatöbbi. Ha mindezeket az eredményeket, mint terméket mutatná be egy manager a nagyfőnökségnek, teljesen meg lennének elégedve. Szép grafikonok, felfele minden. Hatvanadik helyről a harmincadikra! Wow! Sanyi bácsi így győz meg minket. Voltak célok és azokat elértük, megindultunk felfelé, így kell ezt továbbra is, mindez még számokkal is alátámasztva.

Mi most azonban a nagyfőnökség leszünk, és rákérdezünk Sanyi bácsinál néhány dologra:

A célokat elértük? Mik is voltak azok? Mintha magasabbak lettek volna, mint ahogy a levelében említi. Nem szép dolog ez, utólag faricskálni a célokon és közelíteni azt az eredményhez. 

Mennyibe került ez a fejlődés? Elsősorban mennyi pénzbe, mert a munka az csak egy fogalom. Hogy áll a kassza? Sok pénz ment el, Manager úr! Már nem vagyunk annyira elégedettek, mi, szurkolók, hiszen mi vagyunk a nagyfőnökök, miénk a pénz, amiből bizony sokat elköltött a tisztelt Manager úr!

sanyiakrisztus.jpgSanyi bácsi megnyilvánul. Kép a hírcsárdáról van.

A tulajdonosok még egy további dolgot megnéznének: hol áll most a termék, mikor lejárt a szerződése, Manager úr? Az utóbbi hónapokban mintha megint csökkentek volna az eladások, nem? Mintha nem lenne már olyan jó a piaci megítélésünk, sőt, eléggé rossz hírünk van! Manapság nincsenek igazi sikertemékeink, és úgy tűnik, ilyenek a közeljövőben nem is várhatóak. Néhány országban mostanában bevonták pár termékünket mint "selejtet". Manager úr, maga mit szól mindehhez? Maga elégedett? Mert nekünk úgy tűnik, hogy elégedett! Mi viszont, a munkaadói nem vagyunk azok!

Egervári úr vállat von, megírja levelét, nem rajzol most oda péniszt, vagy csak nem scannelte be még senki, aztán távozik.

Viszlát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr275591391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása