Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Super Bowl a Puskásban?

2013.01.18. 13:31 bigacsiga

Miközben a cikk rövid címét írtam nevettem, hiszen annyira komikusan hangzik. Aki járt mostanában a Puskásban, de aki nem az is tudja, a stadion szörnyű állapotban van. Teljesen méltatlan lenne a világ talán leglátványosabb, legnagyobb körítéssel rendezett sporteseményét a Puskásban tartani. Körülbelül annyira, mintha az Oscar gálát a pusztaszabolcsi művelődési házban rendeznék meg.

superbowl.jpg

Akkor most képzeljük el ezt a mostani Puskásban és sírjunk!

Mégis, a hír nem teljesen kacsa. Egyrészt tudjuk, hogy voltak már NFL meccsek Európában például az új Wembleyben. Ami mondjuk egy kicsit jobb mint a mostani Puskás. Másrészt, és ez adja a hír aktualitását, az ESPN oldal szavazást indított, hogy hol legyen az NFL döntője és nem is állunk olyan nagyon rosszul. Engem már az is meglep, hogy csak 9 országot adnak meg konkrétan mint választási lehetőség és köztük van Hungary is. Szavazz te is, ha úgy gondolod jó lenne ide kattinva!

Természetesen semmi esélyünk arra, hogy valóban nálunk legyen, főleg ilyen botrányos, egyenesen életveszályes Puskás stadionnal. Azonban ha egyszer végre az évtizedes ígérgetések után lesz egy új, modern stadionunk akkor miért is ne lehetne? Te kimennél? Az biztos, hogy jobb hírverés lenne az országnak még talán a Forma-1 futamoknál is!.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr455025337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása