Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Kis színes focis hírek a hétvégéről

2013.02.03. 17:04 bigacsiga

 

Vasas

A Vasas leigazolta a volt Fradi csatárt, Igor Pisanjukot. A sajtótékoztatóról készült hivatalos oldalon is megjelent fotó azonban mosolyt csalt az arcunkra. Tekintsék meg önök is, íme!


fosvasas44.jpg

Hát nem vérprofi? A játékos kezében egy mez, egy noname kínai márka, állítólag az ügyvezető saját cége. A mezen természetesen egy szponzor sincs. Igazolások bemutatásakor jobb helyeken legalább egy paravánt a háttérbe tesznek, ahol a szponzorok, de legalább a helyi önkormányzat címere fenn van. Itt egy szakadt rolót láthatunk a háttérben. Az előtérben egy száz forintos toll, amivel ezt a nagyfokú szerződést aláírták. Külön szép a jobb oldalon látható ócska álló ventilátor. Mindezt télen. Az egy dolog, hogy nincs légkondicionáló egy ilyen "nagy múltú" klub irodájában, de hogy télire még csak egy pince sincs ahová levihették volna szegény levegőpörgetőt, az elég béna. Remekül elkapott pillanat, ahogy a bal oldali úriember belekapaszkodik a mez ujjába, ezt a jobb oldalon látható fiatalember rosszul csinálja sajnos, így a kép nem felel meg az aranymetszés szabályainak. Ennél mindenféleképpen méltóbbat érdemel a Vasas, ezért ingyen és bérmentve a Vasas rendelkezésére bocsátjuk a kicsit átszerkesztett fotónkat.

fosvasas3.jpg

Hát nem sokkal jobb, mondják meg! Sajnos, miközben a háttérben álló kulturális egységet akartuk felújítani virtuálisan, a képszerkesztő egy hibaüzenetet dobott fel, miszerint: "Kálmán bácsi az épületben iszik. Biztos, hogy lebontja?" Hiába nyomtuk az Igen, hogyne gombot, a program mégse csinált semmit. A hibát jeleztük az Adobe felé. Mindenesetre legalább van magyarázat arra, hogy Kálmán bácsi miért nem látható a képen.


Válogatott

Azt már tudtuk, hogy Juhász Rolandot Egervári Sándor nem hívta be a válogatott keretbe. Lett ebből egy kisebb nyilatkozatháború. Sanyi bácsi tett egy igen érdekes elszólást, miszerint: "Novemberben, a norvégok ellen éppen azért hívtam meg, hogy segítsük a jövőbeni karrierjét, hiszen akkor sem játszott már hónapok óta az egyesületében, de most a két tétmeccsünket kellett szem előtt tartanom."
juhaszeger.jpg

Meglepődve húzzuk fel dús szemöldönkünket: Sanyi bácsi, mi eddig úgy tudtuk a játékos egyéni karrierje nem szempont az aktuális válogatott keret összeállításakor! Persze csak vicceltünk, tökéletesen tudjuk, milyen sok klubvezetőnek, edzőnek, managernek és játékosnak kell megfelelni egy keret kihirdetésekor, ha ez mind megvan, utána lehet arra is figyelni ki éppen a legjobb, vagy akár csak a leginkább "szerethető" és "beilleszthető" a meggypiros mezbe. Mindenképpen örülünk, hogy mindezt most Sanyi bácsi is megerősítette, köszönjük!


Ferencváros

Közben a Ferencváros lejátszotta sokadik edzőmeccsét a télen, most éppen a Pécset verte meg főleg a második félidei jó játéknak köszönhetően simán, 4-1-re. Mindenképpen szokatlan hazai viszonylatban, hogy már januárban nyolc edzőmeccset játszott a Fradi, vannak csapatok akik még a havas erdőben szaladgálnak.  Ebből a nyolc meccsből 6 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, 20-8-as gólkülönbség, ez dicséretes főleg ha azt is tudjuk hogy román, ukrán és svájci élcsapat is volt ellenfél. Persze károgó hangok vannak, hogy nem most kell csúcsformában lenni és hasonlók. Kérdés, hogy ki mondta nekik, hogy ez a csúcsforma? Mindenesetre kaszinós Gyurit innen is üdvözöljük.


Debrecen - Fürth

Pályára lépett a Bundesligában Hortobágy Kojakje, azaz Varga Józsi is. Erről már írtunk beszámolót, jó teljesítményt nyújtott.


Budapest Honvéd

Nagy port vert fel a Honvéd új igazolása, David Lanzafame. A jó nevű olasz játékosról a Nemzeti Sport a címlapon hozta, hogy afféle félig-meddig beismerő vallomást tett a játékos arról, hogy korábban pénzt fogadott el egy meccs eredményének manipulálásért, vagyis egyszerűen bundázott. Ami nem szép dolog. Mindesetre magyaros vendégszeretet ez az NS részéről. Azonban ez nem változtat azon, hogy a Honvéd egy hihetetlenül szerencsétlen nyilatkozatot adott ki az ügyről, idéznék belőle: "Amikor pénteken, február 1-én, a Budapest Honvéd FC vezetőségének tudomására jutott, hogy a játékossal kapcsolatban vizsgálat folyik hazájában, klubunk megtette a szükséges lépéseket". Mi ebben az érdekes? Az, hogy a Honvéd azt mondja, ők nem tudtak róla, hogy eljárás van folyamatban a játékos ellen Olaszországban. Tehát a Honvéd vezetősége vagy egyszerűen hazudik, vagy hihetetlenül amatőr. Lehet választani. Cikkünk született már erről is, honvédos érzelmű kolléga írását itt elolvashatják a kedves olvasók.

Címkék: vasas Fradi Debrecen


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr205060703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miller draft 2013.02.03. 18:59:38

Kijelenthetjük, hogy a Fradi máris kinőte a magyar bajnokságot. Mondjuk az "off season" bajnoki cím még nem sokat jelent, mint azt az Újpest példája mutatta néhány évvel ezelőtt.
Az már tisztán látszik, hogy új csapat van születőben, aki ha idén nem is, jövőre tuti bajnok lesz.

Arrivederci Luigi 2013.02.04. 04:57:42

Azt beszélik, hogy Orbán Viktor zöld nyakkendőt vásárolt.
süti beállítások módosítása