Válogatott okosságok

Szurkolói gondolatok, elemzések, mélázások a válogatottainkról, válogatás nélkül.

Ajánlataink

Sztancsik Richárd: Városok, stadionok, kocsmák

Rendelje meg közvetlenül a szerzőtől!

varosok.stadionok@gmail.com

Ár 2999 Ft.Részletek itt


kupanap.jpg



hungarianultras.jpg

Friss topikok

Facebook oldalunk

Husztidramus

2013.02.19. 19:02 szilvapálinka

Huszti legendás levelét lehet vitatni, de tekintsük szavait jóslásnak, és lássuk mi valósul meg belőle:

''Én nem fogok visszatérni az NB I-be, nem igazolok a Videotonba, hogy sztenderd válogatott lehessek.''

2013 február 19: Pont került Juhász Roland régóta húzódó ügyének végére. A futballista hazatér, és a jövőben a Videoton mezét viseli majd.

Egervári Sándor: Tisztában vagyok Roli hozzáállásával és a Videoton szakmai felkészültségével is, éppen ezért bizakodom: a mostani csapatváltása ad esélyt arra, hogy egy hónap múlva válogatott formába kerüljön.

Mindez nagyszerű, mi is nagyon reménykedünk. Huszti azonban, mint láthattuk, külön kiemelte a Videoton kétes szerepét a válogatott összeállításával kapcsolatban. Ki volt az egyetlen akkor aktív válogatott játékos, aki kimondta, hogy egyetért Huszti állításaival? Igen, Juhász Roland. "Szinte mindenben egyetértek Szabival" - mondta az [origo]-nak Juhász Roland, aki állítása szerint nem lepődött meg Huszti állításain, mert beszélgettek már róla korábban. 

Most pedig Juhász a Videotonba igazolt. Így változnak az idők? Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

juhasz_huszti.jpg

                                      Juhász és Huszti. Egyik már a Videotonban.

Lábjegyzet: Paulo Sousa bő egy hónapja hagyta el a Videotont, ekkor Egervári így értékelte a szakmai munkát:

"Egy edző munkáját az eredményei minősítik, én pedig szigorúan tényszerű szeretnék maradni – mondta Egervári a SportHírado.hu-nak. – A vitathatatlan tények pedig azok, hogy Paulo Sousa szinte teljesen szétszedte azt a Videotont, mely két évvel ezelőtt simán bajnokságot nyert. Ezután közel húsz játékost igazolt, de az új kerettel tavaly már közel sem tudta elérni ugyanazt az eredményt."

"Nagy volt a felhajtás körülötte, holott ne feledjük, hogy vannak más remek külföldi szakemberek is ebben az országban, akik csöndesebben, de tartalmasabban dolgoznak a magyar labdarúgásban."

Címkék: futball huszti juhász


12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valogatott.blog.hu/api/trackback/id/tr595092621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miller draft 2013.02.19. 19:48:52

Juhász nem sokkal magasabbról igazolt a Vidibe. A belga lófasz bajnokságot ne hasonlítsuk már a német vagy orosz bajnoksághoz. Pénz, sikerek, nézőszám, média figyelem. Huszti ezekhez van szokva, Belgium kurvára nem ilyen. Juhász úgy volt vele, a Videoton jobb lesz mint a szar belga junior csapat.

Mundr 2013.02.19. 19:50:56

A spanyol (vagy portugál?) edzőnek kötelező lesz játszatnia? Mert amúgy nem fér be jelenleg a Videotonba. Ha szakmai szempontok döntenének és a saját pénzével verné a csalánt a vidi tulaja akkor aligha Caneira és Vinicius mellé igazoltak volna.

miller draft 2013.02.19. 20:03:47

Ennyire azért nem lennék elájulva az említett uraktól, meg úgy általában a Viditől....jelenleg a bivalyerős NB1-et sem vezetik....sőt. Szóval egy jó Juhászra pont szükségük van.

Mundr 2013.02.19. 20:12:21

Nem a hátvédek miatt nem vezetik szerintem. A meccsenkénti kapott gólátlag 1 alatt van, legkevesebb gólt kapták holtversenyben. Ráadásul Stopirát is nélkülözniük kellett. Meg nem is mindig játszott az A csapat az EL miatt. Ha Caneiráék magyarok lennének jelenleg én őket válogatnám be.

miller draft 2013.02.19. 20:43:18

Ebben nem nagyon értünk egyet. A Vidinél annyi pénz és egyéb lehetőség van, hogy 3 éve egyeduralkodóként kellene nyomniuk a bajnokságot. ezzel szemben van egy bajnoki cím és egy EL csoportkör. ráadásul az idei bajnokság finoman fogalmazva sem nekik áll.

Püspök utcai gombaszedő · http://valogatott.blog.hu 2013.02.19. 20:46:54

@miller draft: Ami Sousa előtt ment, azt akár el is felejthetjük, ha Sanyi bá lennék, anélkül is össze tudnám foglalni a szakmai munka színvonalát, hogy felemelném a ceruzámat.

Sousa viszont egyértelműen az EL-re épített csapatot és taktikát, ezt kár is lenne tagadni.

Fodbalista (törölt) 2013.02.19. 22:08:56

A belga fodbal gyakorlatilag ugyanaz a szint, mint a magyar, csak az övék poroszos, éppen ezért senki nem érti, miért nem elég semmire, a miénk meg mediterrános, így senki nem érti, hogy-hogy egyáltalán működik még.

fortune hai 2013.02.19. 23:18:44

@Fodbalista: nem ártana megnézned mondjuk a legfrissebb belga válogatott keretet, ha a játékosok nevei esetleg nem lennének ismerősek, a klubjaikról talán már akkor is hallottál.

Fodbalista (törölt) 2013.02.20. 02:44:43

@fortune hai: a klubfoci nem igazán érdekel, de a VB-n szívesen megnézem majd őket.

those with loaded guns 2013.02.20. 13:08:00

@Fodbalista: Az a baj, hogy a futball a klubokban zajlik, a vébén - ahol a belgákat alighanem valóban megnézheted, és ahol minket aligha - csak egy kis cirkusz látható. A belga fodball pedig sajnos valóban kb. két klasszissal előrébb jár a miénknél.

miller draft 2013.02.20. 16:12:34

@those with loaded guns: Valszeg azért mert sokkal több pénz van benne. mivel ott van néhány valóban gazdag ember aki áldoz rá, nem csak politikai bohóckodás megy. Viszont ahhoz képest, hogy Belgium mennyivel gazagabb hazánknál, annyival nem jobb a focijuk. Szóval érdekes dolog ez.

spyglass 2013.02.21. 23:43:57

Tintoretto tényleg ezt mondta? Elmeháborodott, de ez már egyáltalán nem vicc.
süti beállítások módosítása